papatyamsigibi sizene yazın sudan çıkmıyor benimki kışın da gene 2 günde 1 mutlaka yıkıyorum. Ama bu kış kendisi yemek yedigi için hergün yıkıycam gibi geçen kış bebekler düzen seviyor diye duş ve uyku olarak ayarlamıştım
momandbbabyy Yazın sabah akşam kesin ama kışıın 2 en fazla 3 günde bir yıkarım kendimden pat biçerim 1 gün aksatayım kendi duşumu kendimi çok kötü hissederim başima kramplar girer 😅
abasiyanik sizene sürekli hasta olan bi çocuk çünkü . Kış olduğu zaman benim vaktimin çoğu hastanede geçiyor
lgrth @sizene kendi evimde her gece uyumadan yıkıyordum anneme geldim hava serin kirlendikçe yıkıyorum..havalar soğudukça böyle devam edicem
Sokaklambasi sizene Basligi okuyunca bi heyecan yaptım, icerigi gorunce tadim kacti 💩🤣 Kirlendigini hissedince ve kendimde o gucu gördükce yaptiriyorum balım
Dnz sizene Gecelik uykusuna geçmeden önce mutlaka her akşam yıkıyorum daha doğrusu suda oynamasını sağlıyorumki rahatlayıp uykuya daha kolay geçiyo
HurremSultan abasiyanik demi 😂😂😂 siliyorum ellerini yüzlerini falan zaten günde 53936388373 kere siliniyor banyo soğuğu yemesine gönlüm razı gelmiyor havalar soğukken 🥲🥲
sinyorina sizene soğuk olursa 3,4 günde bir falan ama koşup terlerse falan değişiyor tabi benımki bebek sayılmıyor herhalde artık 😬🥲