successfulwoman Böyle yapan varsa el kaldirsin Hürrem sahalara yavaş yavaş dönüyor🔥🔥 @abasiyanik yapabilir.o yorgancidir.. 😂😂😂😂 @TombulHatun yapar akreptir 😂😂😂😂 @etoile yapar efsanedir 😂😂😂😂 Başka yapacak yok galiba 😂😂😂😂
buzdankalpler successfulwoman egzersize yeniden başladığımdan beri yapabiliyorum baya da uzun süre yaparım kocam bey zıplatmaya çalışmadıkça ama durmuyo illa zıplatcak. Şu pozisyonda eşiniz sizin dominant olmanıza izin vermezse olmuyo işin özeti
yarentoo HurremSultan maşallah ablaya bende kilo verme sürecindeyim. Daha kıvrık olma vakti geldi 😁 bende bu kadar olmasa da %90 böyle kiviriim shsjjs
HurremSultan yarentoo kadın pozisyon değiştiroyor yaparken aynı şekilde kalınca yapılabilir hareketler aslında ben heo anlatmaya çalışıyordum burda anlatamiyordum videoyu görünce aha dedim size göstermem lazım🤭🤭
karamelek21 HurremSultan hahaha bakarken bile bacagım agrıdı desem 🤣 ama kareketler kıvrımlar harika😍
HurremSultan karamelek21 inan üstte bu şekilde hareket edince daha zevkli insan yaptıkça yapmak istiyor ayrıca seyir zevki de çok hoş daha kadınsı duruyor bence🔥❤️
HurremSultan aredhel evet ben yataktan kalkınca yürüyemiyorum yada ortasında yatağa yaotip dur dinlencem diyorum😂😂😂 eşim hemen zıplıyor bazen üzerime nazende ya bak insan yoruluyor demi diyor djdkkdkd kız bu erkeklerin işi de zormuş heee😂😂😂😂
aredhel HurremSultan ya hahahaha vallahi erkekleri bu konuda takdir ediyorum gerçekten sürekli git gel git gel zor iş 🤣🤣🤣
Etipetito HurremSultan kız ben yazamam öyle şeyler boşver beni yazarsam tüm peride yüzüme bakıyormuş gibi hissederim ahaha😂😂😂