Ask_hosmus belladonna aman aman sakın diyorum 4. Falan yapmayın hele ki bir yardım eden yoksa asla çekilecek dert değil 🥲😂
Etipetito leylacan tek kelimeyleee Etmeee😜😂 Yani rahatının içine etme bende de 3 çocuk var bazen dördüncüyü düşünür gibi oluyorum ama hemen vazgeçiyorum 🤣
belladonna Etipetito Acaba mııı?? Diye sorarken bir gün sabah bize müjdeyi vereceksin diye düşünüyorum petito 2 kız 2 oğlan Allaaaaaaahh 🤣 Gelsin 🚬🚬🤣
Etipetito belladonna Aslında öyle olsa fena olmaz biliyomusun jajajja korkma korkma yapmam o hatayı tabi spirale rağmen hamile kalmazssam😂😂 Hamile kalırsam da sebebi sizsiniz beni çok fazla büyük konuşturuyorsunuz🤣
belladonna Etipetito Sen dünden hazırsın 4. Çocuğa 😁 Allah isteyene versin diye dualar ediliyor petito sen de bu duadan nasiplenenlerden olabilirsin 😁
yarentoo Savaşlar caniler derken ben böyle bir dünyaya 1 çocuk daha getiremem. 1 tane yeter büyütelim.milletin p*çi gelsin 3 parça etsin
yarentoo Ama dusunmezsek bu gibi şeyleri ki imkansız dünyanın gerçekleri..benimde hayalim bahçeli bir ev ve 7 çocuk bu arada 1 çocuğum var 😁😍
Etipetito belladonna sadece olsa güzel olur kafasındayım bu yapacağım anlamına gelmiyor 😂😂 bu arada Allah isteyen herkese versin duasını daha istediğinden emin olmiyan kişilere vermesin diye değiştirsek olmaz mı 😂😂😂
Etipetito belladonna işte bu yüzden beni büyük konusturnayin Allahla arama giriyorsunuz bu kulum çok büyük konuşuyor bu aralar büyük konuştuğu yerden vurayım der Allah korusun yapmayın böyle şeyler 🤣🤣
belladonna Etipetito Demeyim diyordum ama gerek kalmadı sayende petito 😀 Ben ondan alıyorum da bitmiyor ki 😜