Selma pazartesi olsun annemin evine gideceğiz
BUNU AFFETMİCEM
Fantazikadin annem yalnız annem iyi ki var çok büyük destekçim onunla beraber olucam bu yolda
Ezelinur inan olsun annemi sakinleştirmek için o daha fazla üzülmesin diye şuan hiç umrumda değilmiş gibi yapıyorum kahve yaptım hatta içiyoruz rahatlasın diye
- Düzenlendi
Benim eşimde free fire diye bı oyun oynuyo aptal gibi ses yapmaz ama başından kalkmaz sabah akşam demeden oynuyo sinir oluyorum bu oyunu bulanların Allah belasını versin😠
igze0101 ben babamın oldüğü 3.günü Tokat yemiştim o kadar hassaski kendisi bu kızın acısı var demedi.. onu afettim hatta bir kere daha afettim ama bu 3.bunu afetmicem.
Bybus0407 Ya pubg mudur nedir oynayanlar ona çok bağlanıyo etrafta ki her şeyi unutuyolar.Benim kaynımda oynardı bizde 4-5ay kaldı kulağında kulakcık elinde tel bütün gün pubg oynardı.Bana bile sinir geliyodu o öyle yaptıkca bide nişanlı nişanlısı mesaj yazıyodu o dakikasında es geçiyodu🙄Ben kendim izin vermedim o oyunu eşime teline indirmesine anladım ki oda oynasa bağımlılık yaranacak.Bence ciddi ciddi konuş eşinle bi oyun yüzünden hiç yuva bozulurmu.Oyunu silmesine falan ikna et böyle gitmez ki hayat.Allah yardımcınız olsun🙏
Bybus0407 çok sabretmişsin gerçekten çok…
Malesef kızlar gerçekten çok sabrettim çok şanş verdim kendi içimde, çok severek evlendim çünkü 1 buçuk yıl oluyor ama o hiç bir zaman aile olmayı beceremedi ilk evlendiğimizde hep geç gelirdi ben milletin evinde onu beklerdim yada annesinde. sonra bu illet oyuna sardı hepten kafayı yedi sıyırdı ne yapsam olmadı ilişki hayatımızı bile bu oyun bitirdi aklınız varsa eşlerinizi uzak tutun bu illetten yemin ederim kumadan farksız. Ben ailesine bir kere saygısızlığım olmamıştır ama nedense onlarda hep bir mesafe var bana karşı sıkıntılarımı umursayıp alıp oğullarını karsısına bir kez konuşmadılar hepsinden soğudum gözden çıkardım zaten defalarca konustum eşimlede ama umursayan yok taş duvara anlatsam anlardı. En çokta anneme saygı duymayısı son noktam oldu çünkü annemin burda benden başka gideceği kimse yok kadın benden daha beter oldu afetmicem oyuzden
Olivetti gidicem canım pazartesi olsun annemle annemin evine gidicez bilmiyorum evladım var daha 6 aylık sonrasından çok korkuyorum ama sevgimde saygımda kalmadı artık tekrar aynı eve dönüp aynı hayatı yaşamak istemiyorum bu adamla yavrumuda ailesiz büyütmek istemiyorum bana değil ama oğluna çok düşkündür kafam çok karışık sonrası için ve tedirginim.
Bybus0407 gerçekten sabırlıymışsın. Bana bir kere kavga sırasında orusbu diye küfür etmişti, yumruğu çaktım ağzının ortasına dudağı patladı. Sonra haftalarca özür diledi peşimde. Aradım annesini babasını da anlattım böyle böyle diye. Ben asla susamıyorum böyle şeylere. En hassas noktamdır küfür.
Su123 uzun bir süre sesi çıkmaz tek başına takılır evde sonra anneleri arar muhtemelen öyle olay yapmaz sanmıyorum
Frenchoje yaaa ben o yumruğu atsaydım kafam bedenimde olmazdı suan. Yani şiddet uygulamaz allahı var 2 kere tokattan fazla ileri gitmedi ama buna herzaman meyillidir bunu görürüm ve susarım oyuzden hep
Etigurme insallah çok isterim düzelsin yuvam bozulmasın oğlum annesi babasıyla büyüsün ama mümkün gözükmüyor gibi hakkımızda hayırlısı insallah
Bybus0407 benim evdeki de öyle. Ama korkmadım hiç bir zaman korkmuyorum da. O elini kaldırırsa bana kırar eline veririm. Yok öyle bir dünya. Cesur olmak gerekiyor kuzum. Korktuğunu anladığı anda ordan yürür sürekli.