Dün gece saat 3 bucukta kocam denilen itin pubg oynarken sesine uyandım(her gece aynısı) ve sinirli bir şekilde artık yatmasını söyledim beni o oynadığı insanlarada rezil ederek pislik kardesi ve sevgiliside oyunda beraberler s.git oğlum bana karışma diye yakamdan kolumdan tutup odadan attı. Annem yatağından fırladı olay gece gece başka biryere gitmesin diye sus dedim sustuk yattık. Yatmadan öncede oyun oynarken kullandığı 20 tlye migrostan aldığı pervanesini kopardım çöpe attım. Neyse az önce eve geldi pervanesini sordu çöpte dedim ve bi hışımla çoçugu yeni uyutmusum hala ayagımdayken paldır küldür sesli bir sekilde aynanın önündeki onlarca makyajlarımı parfümlerimi herseyi toplayıp banyodaki bütün eşyalarımı toplayıp yere vura vura çöpe attı. Şuan annem hala ağlıyor ben sinirden tepkisizim birsey desem şiddete başvuracak eminim öylece kalakaldık ve ağlama bile ağlayamıyorum sinirden çoçuğum mışıl mışıl uyuyor kıyamıyorum yasak var gidemiyorum çaresiz bi şekilde bu adamla aynı evde kaldık ve oturdu oyun oynuyor konusa konuşa suan hiç birsey yokmuş gibi.
BUNU AFFETMİCEM
Babam gecen sene vefat etti annemi sık sık bize çağırıyorum bende kalıyor yalnız kaldığı için
Cekme bence nasil bir serefsizlik dir bu ya karisinin yaninda sevgilisiyle oyin oynayacak kadar pislik karaktersiz bir adam yerinde olsam kendime yol cizerdim daha fazla ezdirme kendini o evdee
Beyzamiray kardeşinin sevgilisi diyor sanırım
Beyzamiray yok kardesinin sevgilisi o
Alin annenizi ve kendinize yeni bir hayat kurun yazik gunahtir
- Düzenlendi
Bybus0407 doğru mu anladım yoksa eşinizin sevgilisi mi var ?
İçim çok kötü oldu çok üzüldüm ya.. annesine babasına söylesen onlar halletmeye çalışsa onlarla Aran nasıl?
Bybus0407 Allah yardımcın olsun kardeşim ama unutma ki kimseye katlanmak zorunda değilsin hayatını bir pisliğe adamak zorunda değilsin o adam olmayınca Allah seni ellere düşürüp aç muhtaç bırakmaz emin ol bırak o da kendi dengi bir pislikle evli olsun sabahlara kadar ayyaş işsiz bekarlar gibi yaşasın hayatını sen obje değilsin yazık annene de.
Canım o illetten kurtarsın kocanı Allah gerçekten bu durumu yaşayan o kadar çok tanıdığım var mi 🥺 senin için de çok üzüldüm annen içinde çünkü benimde babam vefat etti annemi düşündüm bi an çok çok üzüldüm 😓
Beyzamiray yok kardeşinin sevgilisi
ZRaporu ben hamileyken bir kez daha böyle bir olay yaşamıştım annemin yanında tüm evi dağıtmıştı ve babam yeni vefat etmişti 2 3 ay olacaktı annem annesini aradı çağırdı ve gelmedi hiç bir zaman karışmıyorlar hep söylüyorum onlara geç geliyor sabaha kadar oyun oynuyor diye hiç birsey demiyorlar çünkü diğer oğluyla beraber oynuyorlar onlar sıkıntı görmüyorlar hiç bir şeyde
Selma pazartesi olsun annemin evine gideceğiz
Fantazikadin annem yalnız annem iyi ki var çok büyük destekçim onunla beraber olucam bu yolda
Ezelinur inan olsun annemi sakinleştirmek için o daha fazla üzülmesin diye şuan hiç umrumda değilmiş gibi yapıyorum kahve yaptım hatta içiyoruz rahatlasın diye
- Düzenlendi
Benim eşimde free fire diye bı oyun oynuyo aptal gibi ses yapmaz ama başından kalkmaz sabah akşam demeden oynuyo sinir oluyorum bu oyunu bulanların Allah belasını versin😠