Selam kızlar benim bu çektiğim ne bunlarla ya insan sevmiyorum abi ben . Ama nedense burdaki insanları seviyorum kafa denginden dolayı galiba . Herneyse bela kaynana hergün geliyo bize bende 2 gündür kapıyı kitliyorum dünde gelmiş kitli eşimi arıyor kapı kitli açın çocuk mu kitlemiş dedi anası bende duysun diye ben kitledim dedim . Herneyse geldi oturdu gidene kadar gözüyle yedi beni ters bakıyor . Sevmiyorum ayrımcılık yapıyor altta ben üstte onlar kayınbabam siz üst katta çıkacaksınız abin aşağıya gelcek oturcak dedi üst kaat döküntü bizim oturduğumuz iyi . Gecen sabah geldi kayınbabam ikna et kocanı yukarı çıkın dedi burası abisinin hakkı dedi benim devreler yandı lafımı koydum diğer oğlunun hakkı ne oluyor alın evinizi oturun altlı üstlü biraz da onlar çeksin sizi giderim kiraya otururum huzurumla peynir ekmek yerim huzurum olur dedim çıktı gitti . Balkonda çamaşır seriyorum geçenlerde kaynanam sizde geleceksiniz dedi bu evlencek olan oğlu işte kızın ailesiyle tanışmaya gidilecek bende ben gelmiyorum gidin siz oğlunu da engellemem merak etme gelirse gelir senin kocanla aynı ortamda bulunmak istemiyorum kapımı da açmam yeter artk hergün beni hayattan soğuttunuz dedim eşim 2 tane buldu ev birine kendi baktı beğenmiş bugün de beni götürcek ben bakcam hakkım ne öbür dünyada ne bu dünyada helal değil . Takılarımı herşeyimi istediler mihirlerimi aldılar çocuklar doğdu 50 tl parasını görmedim