Biraz ilişkiler hakkında konuşalım istedim bugün kızlar. Ben normalde dişil enerjisi düşük kadın nasıl olur diye anlatılan tüm özelliklere sahibim 😁telaşlı, sabırsız, negatif vs vs. Şimdiye kadar eşim bana ters davrandığında haklı da olsa haksız da olsa hep surat asarak tepkimi gosterdim; konuşmayarak, uzak durarak, onu yok sayarak. Eşim de küs kalmaktan ve surat asilmasindan nefret ettiği için bir şekilde barıştı ama önceden suçlu olduğunda özür dilerdi artık onu öyle yildirdim ki suçlu olsa da özür dilemiyor olayı konuşmadan kapatıyor. Her neyse söylemek istediğim şu son zamanlarda aura, ozguven, dişil enerji, ilişkiler hakkında videolar izliyorum ve orda söylenenleri hayatıma yerlestirmeye çalışıyorum. Bunun gerçekten faydasını gördüm ve acaba psikolojik mı etkilendim yoksa bu gerçek bı etki mı scaba diye sizinle konuşmak istedim🥹😁 gerçekten ben pozitif davrandikca aşırı nazlı olmadikca (çok afedersiniz önceden cinsel ilişki için bile o teklif ettiğinde banyo yapmadım, canım istemiyor benim modum düşük vs diye kendim aşırı istekli olmadıkça hep redderdim) her türlü duruma pozitif yaklaşınca, bir şeyleri uzatmayip tamam demeyi bilince ya da bazı konularda daha sabırlı davrandikca sanki eşim bana karşı daha ilgili alakalı, guleryuzlu, tatlı dilli oldu gibi geldi. Normalde de çok öküz değildi oyle😁 ama benim negatifligim bizi olumsuz etkiliyordu bence. Bununla alakalı düşüncelerinizi öğrenmek istedim sizce bunlar biraz etken mı yoksa her şey olacağına mı varıyor kızçeler😁🤭