xyzem buzdankalpler çocuk için yalvarana kadar ağzımı açmazdım hamileyken nasıl davranacağını şimdiden belli ve o zaman bunu kaldıramazsın
buzdankalpler xyzem kendimi biliyorum kesinlikle kaldıramam bu dediğinde çok haklısın. İyiki diyorum yeniden iyiki şimdiye kadar olmamış varmış rabbimin bir bildiği.
piyangobileti buzdankalpler cocugu isteyen ve doğuran benim onun anne ve babasına neden eziyet olacakmış şahsen söylüyorum annesi çocuğuma bakmasın ilgilenmesin istiyorum ki şu an çok yakın olmamıza rağmen bakmıyor Allah’tan ihtiyacım da yok sizin yerinizde olsam bir daha bu konuyu açmaz kendisi farkına varana kadar da dediğiniz gibi sinsi sinsi intikam alırdım konuyu açtığında da annene babana eziyet etmemek için konuşmuyorum derdim eğer biraz empati yeteneği varsa anlardı zaten
buzdankalpler piyangobileti zaten anne babasının gelip çocukla bebekle ilgilenecek zamanı yok 7 saat mesafe var arada. Hamileliğin son döneminde türkiyede doğum yaparsın annemin babamın yanında babam seni yetiştirir hastaneye diyodu üstüne bunu söyledi neymiş hormon vs deyip eziyet edeceksemmiş… zaten beni neden babası hastaneye götürecek öyle bir durumda benim bambaşka planlarım zaten var bebek durumunda doğuracak olan benim ve gerçekten böyle düşünen bir adam evlat hak ediyo mu şüpheli. Bu durumda anne babasına değil bana eziyet olacak besbelli. Sonradan yeğenlerimin sevgisi var yeter onlar gezer tozarız ne varsa da onlara kalır dedi ya iyice bitti gözümde zaten eşime çocuk lazım değil yeğen aşkı yeter ona. Çok zaman önce de bir dönem burada bahsetmiştim bu aşırı yeğen aşkından kesinlikle haklıymışım
gizew buzdankalpler Böyle bir adamdan çocuk yapma.Hamilelik,doğum,lohusalık,emzirmesi,sütten kesmesi vs bunlar meşakkatli şeyler. Şimdiden sana destek olmayacağını söylemiş.
buzdankalpler gizew yeğenleri yeter benim biricik kocama canım kocam gezip tozduktan ömrünü doldurduktan sonra yeğenlerine miras bırakacakmış çocuk olsun diye çaba göstermeye gerek yok zaten
Bubenimoykumm buzdankalpler belki kolay ve güzel olacak niye kötü yanından bakmış da yaşamiş da bezmiş sanki. Şimdiden bu bezmişlik kendini ele veriyor.
buzdankalpler Bubenimoykumm evlendiğim günden beri eşimin yeğen aşkı zaten beni rahatsız ediyodu daha bu yaz ben kimin için çalışıyorum canım kızlarım diyodu yeğenlerine. Bunu ara ara söyler. Tövbe estafurullah öyle bi halleri var ki insan başka şeyler düşünüyor. Hiçbir amcam halam teyzem hiçbir akrabam bana böyle sevgi göstermedi. Yeğenlerinin doğumuna yetişemediği için üzülüyodu geçtiğimiz ay hamilelik vs olursa doğuma gelemeyebilirim şimdiden bil iş güç diyodu. Yeğenlerine yetişemedi dye neredeyse ağlayacak adamın gözünde kendi olası çocuğu için böyle bir ihtimalin üzüntüsünü dahi görmemiştim. Varsa da bir şey allah çıkarsın karşıma da bu da noktayı koyacağım yer olsun
buzdankalpler Sutlucikolati bir ay önce vazgeçtim zaten sadece tepkisini cevabını merakımdan sordum o akşam. Diğer bazı şeyler emin olana kadar düşünmeyecektim de. Zaten ardından olmasada olur dünyayı gezeriz yeğenlerim var onlara kalır vs vs baya saçma sapan şeyler yeğenlerim var onlara kalır dediği noktada iyice sinirlendim ama ben tüm o sözlerin acısını en beklemediği anda unutamayacağı şekilde çıkarıcam
xyzem buzdankalpler iyki canım erkekler yalvarmadıkları şeyin değerini bilmiyorlar valla garip ama böyle
Bubenimoykumm buzdankalpler ne saçma bir fikir ya. Senin canından kanından doğacak olanla kardeşinin evladı bir olurmu. Tamam seversin sevgisi kalbinden taşıyo olabilir ama tatmadığı duyguyu bir tatsa bakalım aynı dşünecekmi ?
Okyanusunkalbi buzdankalpler haddim olmayarak buradaki düşüncene istinaden imkanın varsa bir dna testi yaptırmanı tavsiye ederim. O kadar kötü bir döneme doğru gidiyor ki insanlık ben artık herkesten herşeyi bekler oldum yeğen sevgisi çok çok ayrı bir şey kendi evladımdan asla ayıramam aşırı seviyor olmasını anlarım ama eşinin düşüncesi ve konuşma şekli bana anormal geldi
sinyorina Yeğenle kendi çocuğun bir olur mu yaa ne saçma düşünce çok sasırdım🙄 hamilelik konusunda da şimdiden öyle düşünüyorsa ne çocuk doğunca ne de doğmadan önce sana hayır gelmez bu adamdan ne yazık ki 🤷♀️😕
buzdankalpler sinyorina neyseki erkenden belli etti. Bana yine bebek imâsında bulunacak anne babası her seferinde ayrı bi noktadan iğnelicem. 2 hafta önce başladım aşırı yeğen sevgisinden dolayı yeğenleri dayıya çok düşkünmüş çok seviyormuş… inceden dokundurdum kem küm ettiler sıra eşimin bana bu en son söylediklerine geldi ablası annesi yanında inceden kendisi de varken gülerek öyle şeyler diyeceğim ki gülmekle ağlamak utançla şaka arasında kalacak
HurremSultan buzdankalpler fragman yasamissin bence. Yat kalk dua et bunu şimdi gördün. Bebek diye ağlasın sakin hamile kalma
buzdankalpler HurremSultan bebek diye eşim ağlamaz ama hele bi korunmak istemesin… anne babası da zaten ufaktan ima ediyodu yine ima ettiklerinde eşimin yanında yapıcam yapacağımı ama zamanı gelince
HurremSultan buzdankalpler boş boş konuşmuş ya normalde de tepkisine bir bak bence çocuk yokken bak ki ilerde vazgeçmek istedigindr çocuk var arada deme aşkım
buzdankalpler Bubenimoykumm böyle diyen düşünen adama bu duyguyu tadınca değişir diyerek çocuk verilir mi sence? Evlenince uslanır diyen erkek annelerinin teselli şekli biraz. Eşimin yeğenlerine gösterdiği ilgi sevgi bildiğim dayı amca sevgi ve ilgisinden çok daha fazlaydı ztn insan yeğeninin doğumuna yetişemediğini anlatırken gözleri dolar mı? Ama sonra da gelmiş doğuma gelemem ztn büyük ihtimal hamilelik olursa insanlara eziyet edeceksen de hamile kalma zaten de bana. Ortamı yumuşatmak için de olmazsa da zorlamaya gerek yok dünyayı gezeriz de şimdiye kadar da çok gezmişiz gibi. Gözlerimden alev çıktı bunları duyduğumda. Yeğenleri için çalışıp yaşıyorsa zaten bi süre sonra ben çekilirim aradan evlat niyetine yeğenlerini eş niyetine kimi severse sevsin o saatten sonra
buzdankalpler sinyorina söylediği şeylerden köpek gibi pişman olana kadar neyseki konu birine bedel ödetmek olunca sabırlıyım sinirle hareket etmiyorum
Bubenimoykumm buzdankalpler bunları susup yutup konuşmak için gün saymak beni çok gererdi. Eminim çok fazla üzüldün tahmin edebiliyorum. Bir an evvel konuş yani ikinizden bir parça istemeyen biriyle neyi paylaşacaksın ki. Çalışıp getirsin parasını yiyeyim diye düşüneceğine inanmak istemiyorum.
Eskobar buzdankalpler hormonları bahane edip insanlara eziyet edeceksen hamile kalma Dedi, doğurmadan lohusa psikolojisine giren varlıklar Gerinip gerinip yüzüne tüküreceksin😂
buzdankalpler Eskobar keşke saysa sövse dedirticem ona bi bok bilmeden çok şey biliyomuş gibi düşünmeden konuşmaları… öyle bir pişman edicem ki şu 3 yılın birikmişliğiyle son söylediğinden sonra oturup ağlıcak