bilmemkineolsa onlar yapıyor. Biliyorum Ayrılıp gidecek kdr cesaretli olamiyorsun. Cunku çok seviyorsun yaptıkları bile seni ona olan sevginden uzaklastiramiyor. Çünkü oyle guzel öyle büyülü anlar yaşadın ki bunları silip atamiyosun. Onun silip atması baska kadınlarla olmuş olmasi ciğerine batıyor. Ondan kmlerce uzaklaşmak isterken yine onun koynunda kollarında olup teselli olmak istiyosun. Telefonuna msj gelse içine kurt düşüyor. En ufak bi yalanını yakalasan içine ateş düşüyor. Bakıp herseyi anlayayim takip edeyim ben salak degilim diyorsun. Ama goruceklerini hazmedemicek durumda oldugunu bilip daha fazla dayanamicani dusundugun için guvenmeye çalışıyorsun. Diyorsun ki bana guven ver. Lütfen beni incitme. Ben seni cok seviyorum. Ve aldatmadim gözümle bile hiç. Sende yaptığın hataları affettircek kdr guzel davran bana. Gercekten sevdigini hissettir. İcinden bunlar geciyorken o hayatimi altust ettin. Madem affedemicektin neden o an bosamadin beni ben omrumun sonuna kdr böyle mi yasicam diyor yuzune yüzüne. Sanki bu hisler kendiliğinden oluşmuş gibi affetmek icindeki acıları unutmak kolaymış gibi hemencecik normale dönmeni bekliyor. Sanki boyle supheci olman psikolojinin kötü olması senin suçnmus gibi davranılması içini acıtıyor.