- Düzenlendi
Merhaba uzun zamandır yazılanları okuyup ilk defa foruma bir şey yazmak istedim. Eşimle çok uzun yılın üzerine çok zorluklar atlatarak evlendik ailem kesinlikle vermek istemedi. Ben her gün onunla konuşmak icin bekliyordum o da beni çok seviyor sanıyordum ilk zamanlar ben 1 yıl falan ilişki kabul etmedim öyle sadece konuştuk o süreçte başka kızlarla görüşmüş hatta evine kalmaya memleketinden sevgilisini getirmiş beni ama her akşam arıyor ölüyor bana. Neyse açıklaması asla bir şey yaşamadık zaten ben gorevdeydim o süre (iki gün) ayrıca sevgili bile değildik seninle dedi neyse ben kabul ettim çünkü aşkından ölüyorum. Evlenme aşamasındayken o zamanlar, sevgiliyken beni başka kızlarla da aldattığını öğrendim cok kırıldım anlatmayacağım kadar çok içime batıyor hala şimdi bunu asamiyorum yani sanki her şey yalanmış gibi o güzel büyülü günler hepsi boşmuş gibi hissediyorum çok salak hissediyorum kendimi. 3 yıl oldu evleneli resmen evliliğimiz bitecek duruma geliyor güvenemiyorum ona sürekli hayatında biri varmış şüphesi bu da bitirdi bizi artık kavgalarımız büyüyor ağır hakaret boyutuna geldi sürekli hayatımı mahvettin diyor. yoruldum artık