Pembekoala_ igze0101 herkezin hayatı farklı, herkesin kişiliği farklı 🙆♀️isteyen istediğini yapar 💁🏻♀️
Delimiyimneyim64 Nietzsche iyi de kocamla o ilişki bir değil ki o bambaşka bi şey ben gelip burda herkesin içinde eşimle seks yapmam zaten 😂 savunduğunuz şeyi biraz düşünün ki siz olayı bence kaçırmışsınız ?
Seromir37 Delimiyimneyim64 lezbiyenlik çok mu ayıp tercih meselesi canım tercihh hisiyatla ilgili tabii his ne demek biliyorsaniz
Pembekoala_ Nietzsche neyse olan oldu🤦♀️Hayatı yaşaya yaşaya öğreniyoruz 🤦♀️Hata yapıp yapıp, sonrasında yapmamaya çalısıyoruz dimi?😌
Nietzsche Pembekoala_ bilemicem bacım ben uygulamaya nasıl başladysam öyleyim. Arkadaşlar konuşur aralarnda tamam derlerse yeni grup açarlar
Delimiyimneyim64 Seromir37 senden daha hissiyatlı biriyim bence canım mesela evet her şey yaşanabilir kimsenin cinsel tercihini sorgulamıyorum benim sorguladığım neden burda post açıp sanal seks yaptınız özelden yapmak varken 🥲 @Deleted4
Deleted4 Nietzsche valla ben gruptakilerden başkasına güvenmiyorum. Melek yüzlü şeytani oynuyo olabilir herkes. Dikkat edin😂
Deleted4 Delimiyimneyim64 silmeye çalışırken yanlislikla açıldı.oldu ve bittiiiiii. Rahatladın mı? Muradına erdin mi? Meraklı Melahat seni
Delimiyimneyim64 Delimiyimneyim64 baktın sana göre kimse yok sen ortama ayak uydurcam diye uğraşıyorsun şimdi 😂 içindeki seksi kadını dışarıya çıkarmaya karar vermişte olabilirsin monotonluktan sıkıldın demi itiraf et hadi 🤣
Delimiyimneyim64 Deleted4 hahah kız şaka maka ben meraklıyım ya meraktan ya y.raktan geliyo başıma zaten 🤣