Kızlar lincleyecek şimdiden. Çıksın postumdan ben +18 diye etiketi yapmismiyim yapmışım sana ayıp geliyorsa günah geliyorsa o seni ilgilendirir beni değil şimdi bu düşüncede olan sessizce çıksın ,kalanlara derdimi açayım 😂 kızlar,şimdi ben bir ayın hergunu böyle değilim ,bu regl bitim döneminde benim istek arzu tavan yapiyor bazı aylar normal bir istek arzu hissederken bu ay da olduğu gibi tövbe yarabbim sanki 40 yıldır erkek görmemişim gibi oluyor daha da özele girmek gerekirse geçen gün eşimle birlikteliğimiz oldu 2 kez yaptık ,ilki kısa sürüyor fakat birleşmeden önce epey uzun süren bir ön sevisme oldu 2. Epey bir uzun durdu afedersiniz pertim çıktı ,1 gün ara verdik dün yine ön sevişmeli 1 kez oldu orgazm da oluyorum defalarca neyse duş aldım sabah oldu eşim ise gitti ben yine alev alevim diyorumki daha gece duş aldım tekrar mi gireyim saçmalama kendine gel 1 saat belki kendimi frenledim ama yok mast yaptım kısa tutdum,cunki bazen bu mast olayı da öyle bir hal alıyor ki saatlerce kendimle oynuyorum herzaman orgazm olmasam bile o istek o anki zevk yetiyor bana ,bugün sabah yaptığım da abartmicam 1 kez yapıp birakicam dedim sonra duş aldım giyindim kahvaltı yaptım o istek asla gitmiyor içimden ve biliyorumki bu hafta hep böyle geçecek sonra normale donucem ,çok uzattım kusura bakmayın ama bir tek ben mi boyleyim ,ben gibi benzer durum yaşayan veya direk bu durumu yaşayan varmı