oglakannesi elifn olmaz demeyin ya ben bulantı değil hatta her sabah kusmuştum 3 sabah peşpeşe daha reglimi bekliyordum yani test bile yapmamıştım ama her sabah kusmuştum sonra test yaptım şuan çocuğum var 4 yaşına girecek 😅
oglakannesi Ve evet aynı regl olacak gibi kaşık ağrım vardı kesin regl olucam diyordum eli kulağındadır diyordum yani
elifn oglakannesi regl tarihime 10 gün var acaba erken gebelik testi aldım yapayım mı yarın ilk idrarla
elifn seymensedanur en doğrusu adet gecikmesini beklemek 6 gün kaldı benim adet günüm hala kasık ağrılarım oluyor 4 gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi adet gecikmesini bekliyorum
yavuzzzzzz elifn benim bir hafta geçti bende adetten önce yaptım negatifti. Şimdide aşırı midem bulanıyor. Test alsam mı yoksa beklesem mi bilmiyorum. Heveslenmek istemiyorum
elifn yavuzzzzzz ablam birkaç gün önce tekt yaptı çıkmadı kan tahlili verdi çık adı kadın doğuma gitti bebeğin kesesi görünüyordu hamileydi adet gecikmesi vardı
2minnosannesi elifn oğlumda bu durumu yaşadım 8 hastaya kadar idrar testinde çıkmadı ama bn kalp atışını falan duymuştum çoktan😂