xyzem alinasira aslında ayrı zamanlarda almıştım zaten teşekkür ederim benzer önerilerine açığım hanımlar
xyzem HurremSultan uzın hiç denemedim sanki seksi olacaksa kısa olacak gibi kafamda kodlamışım bana atsana bi tane en beğendiğin uzunu çok merak ettim
HurremSultan xyzem trendyolda yok ama saten bı gecelik aldım mağazadan uzun sırtı açık çok hoş 🤌🏻 Bak böyle dkdkd
Cicikiz HurremSultan kadının yatak örtüsü bile leopar hürremcim bune yırtıcılık bende sıfır istek ya eşimde tam tersi ben ne yapıcam adam bana dokunmasın istiyorum bıktım ya
HurremSultan Cicikiz dkdkkdk dört senelik o yenisini alcam 🤪 aldır bir kilo baklava iki günde ye gör etkiyi😂😂😂
anonim9 Cicikiz @HurremSultan şu gecelik ve yatağı görünce ben bile yukseldim ahahshdhd bu neggggg😂😂😂
HurremSultan Etipetito yaaa yeni yaptım daha aynanın pek hayrını göremedik yeni yeni kullaniyoruz😁😁😁😁
gultenmhmt HurremSultan ay bende senin gibi yapmak isterdim ayna ama biri görürse utanırım 😂🤦 benm ev 2+1 ablam çocuğunu uyutmak için bazen odama sokarım valla kıpkırmızı olurum görse 😂😂