Kızlar bana bi miktar para geliyor eşim araba alacakmış bende muhatap olmuyorum. Beni salak yerine koyuyor ben istemiyorum senin ailenle oturmak dedim beni şeyine takmıyor ilk başta tamam dedi şimdi değişti .araba alacağına kadar çık kiraya diyorum faize at diyorum duvarla konuşuyorum tınlamıyor. Bileziklerimi verim 2 senelik ver kirayı diyorum ben çıkacağım zamanı biliyorum diyor .Anca gezme zevkini düşünsün çok bencil bi adam yine geldi anası oturuyor boş boş dır dır konuşuyor oda yetmezmiş gibi orda burda dedikodumu ediyor . Benim derdim ev çıksın gitsin kiraya ya yemin ederim bıktım artık gece olsa herkez yatsada tek başıma kalsam diyorum . Bulduğum evi beğenmiyor kirası da iyi . Her kavgada babası bana s..trin gidin bu evden diyor nasıl midesi kaldırıyor da hala burda duruyor . Allah bu adamın belasını versin olmaz olsun bunun gibi koca . İnsan sevdiğinin sözünü dinler düşünür bu kız burda mutlu değil bi çaresini bulmam lazım diye yüzsüz köpek . Psikiyatriden sıra aldım ben bunla anasıyla babasıyla abisiyle uğraşamam mümkün değil 2 seneye öbür tarafa giderim ben hap mı veriyor ne veriyorsa versin