Cagla92 Hamilesin Canım tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza almak da Nasip olsun inşallah 🙏🏻❤️

Melisaa peki yanılma payı varmidir testlerde affter die bi test almişti eşim 😏😏😏

Cagla92 gözün aydın canım benim benimde adetime 1 hafta kala testle öğrendim ben normal test yapmıştım ve biri silik çıkmıştı aynı bu şekilde idi.

Serifeee bende yaptım ama bişey çıkmadi adetime 1 hafta war daha ama yorgunluk uyku sürekli canım tatlı istiyordu bide bizde baya umutlandık eşimle hatta rüyamda bile görmüştüm bi bebeğimizin oldugunu 😏😏😏

HlyaAktay benim 1 hafta kala bir de lekem olmuştu canım açık renk az az halbuki bebek yerleşiyormus

Adetin 1 hafta-10 gün geciktikten sonra test yapman daha saglikli. Yine pozitif cikarsa doktora gidip ultrasona girmen kesin sonuc verir.

Cagla92 İyi aksamlar canim.henuz adet olup olmadinmi bilmiyorum ama.bende Temmuz’da test yapmıştım.benim testimde aynen böyle baya bi silik cikmisti.3gun sonra kanamam oldu.kimyasal gebelik geçirmişim.Ama ins sen böyle bi durumla karşılaşmazsın 🙏