dmltugce Sutlucikolati henüz kontrolume var zaten kullanıyorum bakalım daha yeni yüksek doza geçtim belkide o bana yan etki yaptı dediğiniz gibi 🙏🏻
dmltugce buzdankalpler eşim de hep bunu söyler 🤭 kalbiniz niyetiniz iyi oldujdan sonra teşekkür ederim bu yüzden zaten hastanelerden cikamiyoruz 😮💨
Sutlucikolati dmltugce lustral başlı başına ağır bi ilac doktoruna bu konuyu muhakkak söyle yanlış hatırlamıyorsam prozac çok etkilemiyordu muadili fulsacta öyle doktorun bu ikisinden birini yazmasını isteyebilirsin tabii uygunsa 🥰
dmltugce Sutlucikolati 1 ay sonra kontrolüm söylediğiniz ilaçları da sorarım muhakkak teşekkür ederim 🙏🏻
dmltugce ball497_ gece 3 de kalkıp temizlik yapıyorum temizlikle kafayı bozdum birde hep şey var sürekli endişe duyuyorum çocuklarımin çok fazla sağlık sorunu var sürekli birşey olucak gibi düşünüyorum buda beni çok yoruyor 😔😮💨
ball497_ dmltugce sen öyleyse al Bir şey olmaz bunu da eşine açıkla ilaçtan olduğunu söyle sana yazık gerçekten çok Zor oluyordur neden sürekli kadınlarimiz bu durumda yanliz olduğumuz için 😥😥
dmltugce ball497_ benim esim destek oluyor çok şükür ama işte başka şeylerden dolayı bu temizlik takıntısı oldu bende malesef yok konuştuk hallettik çok şükür anlayislidir