kahveliis papatyamsigibi 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var orgazm nedir 7 senede 5 parmağımı geçmemiştir olduğum .
lgrth @papatyamsigibi klitoral orgazm olayını çözeli nerdeyse 10 sene olacak Zayıfken cowgirlde şuanda aktif olarak misyonerde ve koltukta yarı uzanır yarı oturur halde çok rahat oluyorum..vajinal hiç olmadım merak ediyorum..benim bir sorum var klitoral orgazmdan ne kadar sonra vajinal oluyorsunuz ya da aynı anda mı oluyor?? Aynı anda olsun diye şartlanmama gerek yok bence..Ben klitoral kasılma olduktan sonra gerisini bırakıyorum..akışına devam etsem vücudumu rahat bırakıp o zirveye ulaşır mıyım bir kere çok yaklaştım bu zirveye ama oldu mu olmadı mı bilmiyorum 🤣
papatyamsigibi lgrth orgazm ne zaman olucagın belli olmuyor ama önemli olan kendini çok rahat bırakman. Dedigim gibi hiç bir şey düşünmemen gerekli ana odaklan. Klitoral orgazm mesela eşim oynarsa benimle sevişirken falan daha girmeden o şekilde olabiliyorum ama ilişki anında kendimi çözdügüm için genellikle hep oluyorum. Hatta önceki senelerde sadece oldum zannedip zevk alıyormuşum o kadar.
ebruli28 papatyamsigibi orgazm olmayı ilk ilişkimizden beri oluyorum her sevişmede de olurum Genelde üstte ben olunca hazza daha çok ulaşırım ❤️🔥
papatyamsigibi ebruli28 çok şanslısın hatta sayılı kişilerdensin. Çogu kadının kendini çözmesi zaman alıyor
Sarahh21 papatyamsigibi yüzüstü pozisyonda daha çok hazz alırım ve en çoktda o pozisyonda orgazm olurum
perimasali802_ papatyamsigibi orgazmi yaşamayan, yaşamalı hemen 🔥 Doggy,kucak pozisyonu ,bacak omuza,ters kovboy hepsindede oluyorum yaa 🤣 İkisinide oluyorum ama en güzeli tabiki vajinal 🔥 Bn evlendikten sonra vajinal iki sene olmuyor dum sonra keşfettim tabbi 🔥🔥😍
neinsanlarvar perimasali802_ Allah aşkınıza şu keşfetmeyi bize de öğretin nolur.iki yıllık evliyim hala yok yani
papatyamsigibi Sutlucikolati ben soruyorum eşime yeterince dar mı senin için falan diye valla aşkom genişlesin hemen olurum 😂😂😂
lgrth @perimasali802_ ya şu keşif nasıl birşey nerden anlicam o seviyede olduğumu vajinal hiç olmadım olunca nasıl bir tepkime oluşuyor🙂🙂