• +18
  • Partnere Oral 👅

Benim eskiden modem bulanirdi yapamazdim bi kac seferdir yapiyorum hosuma gitmeye basladi

Merry01 zamanla hem alışıyorsun zaten hem de sevmeye başlıyorsun sonuçta kocan karşındaki bi de

aredhel kız twitter de yazıyorum da çikmiyor ne yazınca çıkıyor video lar

10 gün sonra

@momd bak böyle bir post açmıştım zamanında belki işine yarar bir yazı bulabilirsin 🥰

• momd bunu yanıtladı.

aredhel ben eşimin bana yapmasini seviom kısa süre yapar tabi doğum sonrası çirkin buldum için utaniom artık. Ben de ilk defa yaptım o an çok hoşuma gitti ilk evlendim zamanlar istekli olsamda görmeyi istemezdim garip biçimsiz çirkin gelirdi ama dün cinsel bölgesi bana aşırı güzel geldi ve gerçekten çok severek bı o kadr utanarak yaptım. Sabah bambaşka bir şekilde utanmış midesi bulanmış gece ki ben mıydım diye kendimi sorgulae şekilde uyandım 🙄

momd bence bu tiksinme iğrenme utanma duyguları maalesef toplumsal baskı adet töre ve bunun gibi şeylerden dolayı oluyor. Oysa ki bu o kadar doğal ve normal bir şey ki 🥰 sen de zamanla alışacaksın ve sevmeye başlayacaksın çünkü sevdiğin adamlasın

aredhel ben eşime yapıyorum ama onun bana yapmasından hiç hoşlanmıyorum ya nedense hiçç zevk almıyorum bende bi anormallikmi var 🤦‍♀️

benbirdost Yoo bir anormallik yok zevk almıyor olabilirsin elbette ama utangaçlıktan dolayı yaklaştırmıyorsan bu zincirleri kırmanı öneririm ❤️‍🔥

6 gün sonra
              17 gün sonra

Astaravista rise and shine intim şampuan diye geçiyor adı 2 senedir kullanıyorum hem temiz ferah kokuyor ve beyazlatıyor akıntıyı da kesiyo ben beğendim