elisaa48 berenmiss gözümü kapatmam lazım ağzıma şeker atmam lazım o esnada müzik dinlemem lazım çok şey lazım çok 😁ama bakıyorum herkes burda yapıyormuş eşine bende mrk etmedim değil yani aklıma girmiş işte ama henüz uygulamaya geçmedi 🤣☺️
berenmiss elisaa48 ya çok tatlısın 🌺😂 ama öyle şeyler yapmana ne gerek var ki yazdıklarımı okuduysan aynen öyle yap ben bundan zevk alan ve kendi isteğimle yapan biri olarak söylüyorum dene bi kere
tazeann elisaa48 Yap kız yap sende kocanın aklına girip hiç çıkamazsın emin ol ama sana tavsiyem sık yapma ki aklı hep sende olsun bi kere yaptın mı devamını ister ama ara ara yap o anı heycanla beklesin 😂😂
elisaa48 berenmiss kasımda 5 yılımıza girecez hiç etmedi yeminle tepkimin olacağını bildiği için 😂 ama ben buraya katıldığımdan beri böyle şeyler öğrendim ya eşime dedim yapsam hoşuna gider mi diye nasıl gitmez çok mutlu olurum dedi 😂
meryemcnr aredhel ben sevmedigim icin yapmiyorum denemedim de o istiyor ama ben yapmıyorum dusunmek bile midemi bulandiriyor