berenmiss sedatadik ben doğurana kadar yaptım hiç bi şey olmadı banyoda bile yani her türlü Allah’a şükür hiç bi şey olmadı eğer düşük tehlikesi yoksa hiç korkma
ebruozym sedatadik aşkım biz 38 haftalık olana kadar ilişkiye girdik hatta hamileliğimi öğrendikten sonra da girdik normal şekilde hiçbirşey olmadı ☺️
Blondie sedatadik doğuma kadar ilişkiye girdim hatta soğumda bile 1 gün önce ilişki yaşadım ve duş alıp öyle gittim😂 ama tabi her hamilelik bir değil isterseniz bir doktora danışabilirsiniz
sedatadik Blondie normalde doktorum söylerdi ama söylemedi bende utandım sormaya abaza gibi görünmeyim diye 😂
lgrth @sedatadik ilk gebelikte doğurana kadar devamdı..20 haftadayken farklı doktora gitmiştim sebepsiz yere bir anda yasak dedi açıklama yapmadı..ama bir sıkıntım olmadığı için devam etmiştim..şuan 2.ye hamileyim devam yine tabi şuan farklı şehirlerdeyiz
lgrth @sedatadik herhangi bir risk sıkıntım yoktu..bence doktordan doktora da değişiyor herkese aynı şeyi söylüyor sebepsiz..ben sıkıntı yaşamadım ama siz yine de doktorunuza sorun