Kizlar ben 2 bucuk yil once sezeryan oldum fakat sezeryan gobegim gitmiyor cok cirkin yani biraz kilom var ama 60 kiloyum 158 boyumda ufak ama ne kadar zayiflasamda alt karnim bi fazla kabarik bekarken 54 kilolardaydim ve cok zayif duruyordum kisa olmama ragmen suan tek derdim gobegim ne yapabilirim acaba bi onerinizi alabilirmiyim

ruzzgar benim de kilom 45 ti boyum 155 güncel kilom 56 emzirmeyi bırakıp direkt olarak spor ve sıkı diyete gireceğim 2 yıl sonra 🥹🥹

ruzzgar aaa teselli ver kendine bu kilolar gidicek diye spora başla kendini birşeylerden kıs böyle yaparsan zayıflayamazsın kendimi hırslandırmak gerek ki yapabilesin ağlamak üZülmek daha çok yemeye iter ama istikrarlı be kararlı olursan istediğin kiloya ulaşabilirsin 🌸🌸🌸 ben emzirme diyeti yaparak indim bu kiloya bende 62 kiloydum ☺️☺️

ebruozym aslinda 4 ay once 58 kiloya dusup tekrar 64 oldum bende 2 gundur dikkat ediyorum sirf kol bacak gobek ve bel cevresinde yaglaniyorum bende ya🥲

ruzzgar
          54 e kadar inmişsin yani daha da aşağıya inebilirsin 🥰ama sana önerim her gün düzenli şekilde yarım saat sadece yarım saat Leslie yaparsan ödemi çabuk atarsın kilo vermen hızlanır 🌸🌸🌸

ruzzgar
            Valla tam buğday ekmeği tükettim günde sabah ve akşam toplamda 2 veya 3 tabi araya düğün seyahat girdi tam yapamadım emziriyorum da ek olarak kefr yemekleri zeytinyağlı yiyorum diğer yağlar ile yemek yiyemiyorum midem rahatsızlanıyor 1 yemek kaşığı İLE yemekler yemeye çalıştım anne evinde olduğum İçin yine yap ölçüsü normaldi ama 3 kaşık 5 kaşık en fazla yedim yoğurt yedim Leslie yaptım yürüyüş yaptım gün içinde aktif olarak hareketli olmaya çalıştım ara öğünlerde şekersiz kahve ( şekerli çay ve kahve günlük hayatta da tüketmiyorum ) akşam yemeğinde seçici davranmadım ne olduysa yedim emzirdiğim için et ağırlıklı önerdi diyetisyenim☺️

ebruozym hangi yemek yaparsan yap yağını az ve tuzu normalden bir tık az koyabilirsin ben tuzsuz yemek yiyemiyorum Antep kızı olduğum İçin baharatsız yemek yiyemem 😅

ebruozym canim guzell dikkkat etmissin sende gercektten azimlisin bende sabaahlati 2 yumurta oglenleri kahve cerez biraz aksamlarida ekmeksiz sekilde patates haslamasi et corbba salata seklinde az az yiyorum bende tussuz asla birsey yiyemem bu arada😂

ruzzgar o halimi görünce çok bozuluyorum üzülüyodum aynaya hergün bakar kendime teselli verirdim ☺️☺️