perimasali802_ seymensedanur evet en son ne zaman olduysan o tarihi kaydet ve kaç gün sürüyor ve ay olarak ta belirle tamamdir
seymensedanur Tamam ama bulamadım nasıl yapcam onu anlatirmisin bana nasıl kayıt olup rgl tarihini belirlicem takvimde
Gizemlibirisii perimasali802_ Yasmin iyi bir korunma yöntemi değilmidir sizde yani doğum kontrol hapı
perimasali802_ Gizemlibirisii iyi doğum kontrol hapları bir ay da hemen tam koruma yapmıyor o yüzden alınacağı zaman bir ay geçsin öyle kullanilsa daha iyi Ve eğer kesin istenilmiyorsa ekstradan bir koruma daha yapılmalı çünkü hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz degil
karamelek21 Sutlucikolati aynı sorular beynimde git gel yapıyor, bilgisizlik desem deyil,nedir bu durum😂
Sutlucikolati karamelek21 Hayir bi de 🤣 peride uygulamasinda regl takip edilebilicegini de bilmiyo da nasıl nerden buldu da niye indirdi uygulamayı 🤣
berenmiss atanova biz iki senedir öyle prezervatif karışık yapıyoruz kaçarsa tabi olma ihtimali var eşini tam geldiği an kendini çekmesi lazım
sinyorina atanova içine kaçarsa hamile kalırsın tatlım 😄 yasmin ne kadar nasıl koruyor bilmiyorum ama hiç kullanmadım