perimasali802_ Lovely_00 hoşbuldum canım benim 💕 Aaa niye yalnız hissediyorsun ki kendini burda bir sürü kişi var Gitmemeye çalışırım 💐🫂
perimasali802_ belladonna çok haklısın bella ama o gün tutamadım kendimi o kadar ki gicik bir insan neyse boşver Sen nasılsın 💗
etoile perimasali802_ hoşgeldin peri. Geri geleceğini tahmin etmiştim ama bu kadar erken beklemiyordum. Sinirlerini bozacak kişilere pirim verme.💐
perimasali802_ etoile sinirim kendime ya uzun konu hiç açmak istemiyorum Erken gelmemin sebebi sizlerle konuşmam bna iyi geliyor 🥲 Yoksa gerçekten gitmek istemiştim
etoile perimasali802_ o zaman iyi ki geldin buralar seni özlemiş. En azından seninle şenliğe kavuşan oluyordu 💐
etoile perimasali802_ sen yavaş yavaş toplarsın milleti. Bana @Oluyorumanlasana ve @kleopatranizzz getirsen yeter 🙃😜
kizatasozu perimasali802_ kiiiz hosgeldiiin hangi rüzgar attı seni buraya 🤣 sen gittiginden beri bende girmiyorum bu arada
kizatasozu perimasali802_ ne bilim post sabote etmekten 4 gün aşkı almistim dahada girmedim bugün girdim seni gördüm sevindim geldiğine 🥰
Eskobar Sutlucikolati sakın yapma böyle bir şey😂 Vajinal doğum çok farklı bişeymiş bi yapan nasıl ikinciyi yapıyor anlamıyorum🤣
lanjalee perimasali802_ aslında her gün girip bi bakıyorum buraya ama nedendir bilmem hiç yorum yazmamışım
lanjalee Oluyorumanlasana dönerseniz döneriz , siz dönerseniz tüm peride döner ! Öyle ki SİZ DÖNERSENİZ 7 cihan döner huhhh bi yükseldim 😅 canım da döner çekti gece gece