Kızlar bi süre önce kocişimle fin fon yaparken 😂 bana cilve yap diye göğüslerimle oynamaya başladı dondum kaldım normalde cilveli biriyim ama yatakta nasıl oluyo bu yani onu tahrik edecek şeyler söylerim yılan gibiyim tek pozisyon da dönüp kalmam ama onun demek istediği neydi şimdi tam olarak

berenmiss ben bisi demeden direk göğüslerini karnını öperim yalarım boynunu belden yukarısı hepsini öperim 🤣ama belden aşağı kıyafetli iken ellerim oynarım zaten eşim bi anda vahşilesir 😂

berenmiss buyuk ihtimal tek pozisyon kalmadiginda gayet memnundur🦦🔥😂
      Kulagina fisilda elini narin nazikce vucudunda gezdir
      Surtun ona cok cok ozel oldugunu gostermeye calisma göster ki eminim hakkindan gelirsin💃🏻💃🏻🤫

Az kıvrak ol böyle kucagındayken vs kıvran boynundan öp 😘 sakin ses tonuyla bir şeyler fısılda

berenmiss mutfakta aşçı yatakta o… derler ya onu istemiş. Seksi bi ses tonu hafif kıvraklık ama konu cinsellik değil onu istetecek şeyler.

xyzem benim kocam istemişti benden çıplak bi şekilde oyna diye ben seni izliyim saatlerce dedi 😂

berenmiss onun demek istediği neydi şimdi tam olarak

Böyle sorular bana komik geliyor 🙊 kocana sorsana direk mesela ne yapayım diye 🤣

baileys hahahah burda o kadar büyücü zurnacı Turnacı zarttı zurttu var benim postum mu saçma geliyor ben burda ki kadınlara sormak istiyorum yakın görüyorum kendimi sana saçma ise okuma mesela yorumda yazma saçma ya hani

baileys sinirden ne yazacağımı şaşırdım ben bana komik gelen şeyleri güler geçerim cevap yazmam komik geliyorsa sende bak geç böyle postlarımın altında şeyler görünce ben gıcık oluyorum :)