Zamansiz_ berenmiss buyuk ihtimal tek pozisyon kalmadiginda gayet memnundur🦦🔥😂 Kulagina fisilda elini narin nazikce vucudunda gezdir Surtun ona cok cok ozel oldugunu gostermeye calisma göster ki eminim hakkindan gelirsin💃🏻💃🏻🤫
aredhel Az kıvrak ol böyle kucagındayken vs kıvran boynundan öp 😘 sakin ses tonuyla bir şeyler fısılda
buzdankalpler berenmiss mutfakta aşçı yatakta o… derler ya onu istemiş. Seksi bi ses tonu hafif kıvraklık ama konu cinsellik değil onu istetecek şeyler.
perimasali802_ berenmiss kıvraklığıni göstermen gerek Memisler tutulduğunda belini kivir tatlı bir söz vs canim
berenmiss xyzem benim kocam istemişti benden çıplak bi şekilde oyna diye ben seni izliyim saatlerce dedi 😂
baileys berenmiss onun demek istediği neydi şimdi tam olarak Böyle sorular bana komik geliyor 🙊 kocana sorsana direk mesela ne yapayım diye 🤣
berenmiss baileys hahahah burda o kadar büyücü zurnacı Turnacı zarttı zurttu var benim postum mu saçma geliyor ben burda ki kadınlara sormak istiyorum yakın görüyorum kendimi sana saçma ise okuma mesela yorumda yazma saçma ya hani
etoile berenmiss arkadaş komik demiş üstüne eşine sor diye fikir belirtmiş bu kadar sinirlenecek bir şey yazmamış. Büyü postlarindan biri sana ait değil miydi?
berenmiss baileys sinirden ne yazacağımı şaşırdım ben bana komik gelen şeyleri güler geçerim cevap yazmam komik geliyorsa sende bak geç böyle postlarımın altında şeyler görünce ben gıcık oluyorum :)
berenmiss baileys bu arada kocama sormadım sormam da 🤣sonuçta cilve yap diyor cilve yapmayı bilmiyor musun derse bi kadın olarak utanırım o yüzden sormam 😂