heybeybi Kızlar artık bezdim istemiyorum diyorum anlamıyor çok ısrar ediyor nasıl asarım bu durumu bilmiyorum çok can aciti birşey bu tarz ilişkiye girenler nasıl dayanıyor anlamıyorum diskiniz cikmiyormu anam 🤷🏼😂
mirzaarel-12 heybeybi rahmetli nenem eşiniz haram ilişkiyi istediğinde hemen mutfaktan oklavayi getirin tamm önce ben bunu sana katacam söz dayanabilirsen yapalım diyin o zaman bir daha konusunu bile açmaz demişti 🤣
berenmiss heybeybi çok acıyor ağlatacak kadar çığlık atacak kadar yapma boşver zaten sen zevk almıyosun kocan alır sadece çünkü orası o kadar dar ki ve afedersin dışkın onun pen**** yapışıyor eğer yapacaksan da yemek yeme o gün su ve meyveli yoğurt ye Allah yardımcın olsun 🤣🤣🤣
Cicekliperde heybeybi istemiyorsan o an ilişkiyi bitir. Direkt kalk. Ama onun haklı konuma çıkmasına izin verme.
elisaa48 mirzaarel-12 vala ben bu akşam eşime söyledim Ama ben kalem koycam dedim hele acıyor mu acımıyor mu bi güldü bana 🤣🤣
papatyamsigibi heybeybi asla deneme. Sorar sorar susar. Bana eşim ısrarla söylğyordu bir aralar ısrar ediyordu sırf merakından. Dedim sen gay mısın. Gayler ordan zevk alır söyle ona göre davranalım dedim. O günden sonra agzını açmadı.
karamelek21 heybeybi ciddiyetini koy ortaya oda anlasın,öylr yumuşak red etmeden anlamıyorlar naz yaptığını sanıyor olabilir😂 tecrubeye dayanıklı
yrgn1mmy Hak yolunda değil…. Yolunda ölmeye niyetli bunlar aynından bende de var. Erkekler neden az yaşar derler bir de 😂😂😂
abasiyanik successfulwoman hiç sorma aynı dert bende de var😂 bazen kekliyorum. Azıcık değdireyim diyor başka yere denk geliyor Tam orası diyorum Buda inanıyor😂