Kızlar eşimle 3 senedir evliyiz severek evlendik, şimdiye kadar herhangi bir hatası vs olmadı gayet ilgilidir işten çıktığı gibi eve gelir, bebeğimizle de çok ilgilenir iyi bir babadır , izin günlerini full beraber geçiririz. Sadece haftanın bir günü voleybol maçına gider. Kız erkek karışık bir tane takımları var oraya çağırmak için de bir kadın mesaj atıyordu genelde, grubu kadın topluyormuş saati vs o ayarlıyormuş. Bende haftanın yalnızca bir günü çıksın iş stresini atar diye bir şey demiyordum gitmesine, zaten dürüsttür yani kadın erkek karışık oynadıklarını en başından söyledi bana. Kadının attığı mesajlara bende bakıyordum gayet mesafeli bir şekilde yazıyordu işte belediyenin spor sahasında şu saatte falan maç var, konum falan atmış baktığımda gerçekten spor salonu konumu, eşim de söylüyordu Aslı hanım çağırıyor diye, kadının sevgilisi de var eşim onu da tanıyor Ali abi falan diye hitap ediyor o da geliyormuş maç oynamaya vs.. bir defa da yine çağırmış eşim de oğlumun doğum günü bugün gelemem vs diye gitmediği de oldu yani. Telefonu hep ortalıktadır istediğimde alıp bakarım. Dün akşam yine alıp baktım bu kadının profil fotoğrafı gitmiş normalde sevgilisiyle fotoğrafı vardı eşimin numarasını sildi herhalde bilmiyorum, bir de mesajlar silinmiş, eşim silmiş yani. Ne olduğunu anlamadım ama aşırı merak ettim yani neden sildi mesajları? Nasıl sorsam bilmiyorum direkt açık açık sorsam telefonunu kurcaladığımı anlayacak, seni bir tane kadın voleybol maçına davet ediyordu noldu çağırmıyor herhalde artık desem anlatır mı sizce ne olduğunu? Ya da telefonunu alayım o an fark etmiş gibi yapıp sorsam mı?