Lovely_00 Çocuğunuzun adı tanıştığınız yer olsaydı , adı ne olurdu…? Ben yazıyım hemen Market olurdu , Market kızım gel buraya annem 😂 ben eşimle aynı calistigimiz markette tanıştık ♥️♥️
berenmiss Lovely_00 otel olurdu otelde bi etkinlik vardı orda tanıştık 😂daha doğrusu bakıştık gözlerimizle yedik birbirimizi 💃💃
berenmiss Lovely_00 evet ya hiç tahmin etmezdim birini görüp etkilenip te evleneceğimi ama gördüğüm an vuruldum bittim yani kader işte 🍀
Lovely_00 berenmiss eşim açıldı seni seviyorum diye mesaj attı ilk başta ben istemedim uzun uzun mesajlar attı başladık öyle iyi ki de evlenmisim ♥️
mca Lovely_00 sekreter teknik servis aşkı diyelim 😅 hastaları vs çağırıyordum sonra o içeri girdi ilk hissiyat diyelim 4. Yıla giriyoruz evlilikte hiç unutmuyorum sanki yıllardır tanıyordum ilk defa gördüğüm yüz değil gibiydi öyle bir sıcaklıktı kosturdum tabi peşimden hemen evet demedim o sırada o da bana aşık oldu sanırım şimdi aşkımızın meyvesi 21 aylık oğlum 3 aylık kızımız var💕
perimasali802_ Lovely_00 ahaha 🤣 hiç sorma aslinda düğünde gördü beni takip etmiş çok anlaymiyim şimdi 😂
Lovely_00 mca rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım çok mutlu ol eşin ve çocukların ile sağlıklı bir ömür gecirmen dileğiyle 💐