TombulHatun Akrepkadini bilen bilir ben prezervatif kadınıyım 😂 bana göre en sağlıklısı bu ama tabiki hiç bir yöntem %100 korumuyor
TombulHatun Akrepkadini perimasali802_ neyini sevmiyorsnz ben anlamıyorım eşim hissediyor ben hissediyorm zevk desen tavan 😂😂😂
Akrepkadini TombulHatun Papatya da yazmış alerjisi varmış ben hiç bilmiyorum belki benimde var çünkü içime prezervatifle girdiği an canımı çok acıtıyor ve yakıyor resmen kayganlastırıcı da kullandık ama mahvetti beni 😂😭
TombulHatun Akrepkadini aa o zaman alerji olabilir çok şükür bana bişey yapmıyo kendisiyle mutluyuz ☺️
papatyamsigibi Akrepkadini içine girdigi an kuruyorsan böyle bildigin acı çekiyorsan alerjin vardır oran sızlıyor hemde felaket asla ve asla ilişkiye odaklanamıyorsun
Yogacikiz mavikelebekk__ evet benim iş arkadaşım da her yöntemde korunuyordu ve birden hamile kaldı. Olacağı varsa oluyor 😊
Gizemlikiz Sprial +geri cekilme ile korunuyorum. Konuyla alakasiz biraz ama spiral kullanan arkdslar adet donemim benim asiri uzun suruyor sizdede oylemi
2minnosannesi Gizemlikiz normalde 6 günde temizlemirdim spiralden sonra 9 10 günü buluyor şükür kanama olayı azaldı 🤲