Okudunuz kızlar hadi taktik verin. Bu evreye gelmezdim ama çok zorladı. Hep üste çıkmaya beni ezmeye çalışıyor. Bundan sonra ben burdayım demeliyim. Köpeğim olsun istiyorum. Büyü, taktik maktik ne varsa söyleyin.

efeasel kurduğu cümle çok ağır bir cümle ona bir ders vermen gerek hayatının şokunu yaşasın kaybetme korkusu sarsın

milenajesenska hah evet bunun için buradayım. Taktik verin. Şuan konuşmuyorum ama daha etkili bişey lazım. Hayatta gelip özür dilemez.

efeasel ne yani adamın içinde olması lazım bunun taktiği yok ki sana soğuk olsa tamam diycem ama bir insanın karakterini değiştiremezsin ne ise o dur

efeasel ortamda yüzüme bakmıyor demişsin mesela bunun taktiği yok bazı adamlar ortamda gözünün içine bakar över sever öper bile bazı adamlar çekingen olur herkes farklı yani kimsey kocanla kıyaslama moralini bozma

efeasel taktik şu kimse gibi olmaya çalışma.
        Kimseyi kimseyle kıyaslama
        Hele ki kocana elalemin kadınları kocaları böyle yapıyor şöyle mutlu vs deme. Etkili olamazsın. Üzüldüğünle kalırsın. Yıpranırsın. Hasta edersin kendini. Elindeki imkanlar neyse ona yönel. Elindekiyle mutlu olmaya çalış.

efeasel büyü tarifi veriyorum kağıt kalem alalım sabah yastığın üstünden saç tellerini topla onun girdiği ama sifonu çekmediği dışkının üzerine at köpek ol köpek ol köpek ol de üç kere yarın değişimi gör 😂😂