efeasel Okudunuz kızlar hadi taktik verin. Bu evreye gelmezdim ama çok zorladı. Hep üste çıkmaya beni ezmeye çalışıyor. Bundan sonra ben burdayım demeliyim. Köpeğim olsun istiyorum. Büyü, taktik maktik ne varsa söyleyin.
Bubenimoykumm efeasel taktik şu kimse gibi olmaya çalışma. Kimseyi kimseyle kıyaslama Hele ki kocana elalemin kadınları kocaları böyle yapıyor şöyle mutlu vs deme. Etkili olamazsın. Üzüldüğünle kalırsın. Yıpranırsın. Hasta edersin kendini. Elindeki imkanlar neyse ona yönel. Elindekiyle mutlu olmaya çalış.
xyzem efeasel büyü tarifi veriyorum kağıt kalem alalım sabah yastığın üstünden saç tellerini topla onun girdiği ama sifonu çekmediği dışkının üzerine at köpek ol köpek ol köpek ol de üç kere yarın değişimi gör 😂😂
efeasel perimasali802_ gelemiyorum. Milletin kocaları ne isteseler alıyor yapıyor benimki mağara ayısı gibi afedersin. Ortamda yüzüme bile bakmıyor. Onu geçtim sürekli bitek sen misin çocuk bakan, senin gibiler anca hizmet eder gibi kelimeler kullanıyor. Çok sinirliyim.
milenajesenska efeasel kurduğu cümle çok ağır bir cümle ona bir ders vermen gerek hayatının şokunu yaşasın kaybetme korkusu sarsın
Zamansiz_ Cicikiz deme inanir yapar o yukun altindan kalkamazsin bu allaha sirk kosmaktir efeasel Milletin kocaları ne isteseler alıyor yapıyor Vardir ortamda kocam onu yapıyor bunu yapiyor karsidan hoş gelir icine gir kocasiyla 2 kelam etmiyordur bu hep boyledir
perimasali802_ efeasel kıyaslama çok yanlış Evet üslubunda sıkıntı var eşinin ama alıp karşına konuşsan birbirinizi kırmadan dökmeden
efeasel milenajesenska hah evet bunun için buradayım. Taktik verin. Şuan konuşmuyorum ama daha etkili bişey lazım. Hayatta gelip özür dilemez.
selinmaral38 berenmiss aşko hep karşıma çıkıyorsun sana sorayım bari isim nasıl değişiyor 😹ondan sonra dalış yapcam postlara
berenmiss efeasel ne yani adamın içinde olması lazım bunun taktiği yok ki sana soğuk olsa tamam diycem ama bir insanın karakterini değiştiremezsin ne ise o dur
berenmiss efeasel ortamda yüzüme bakmıyor demişsin mesela bunun taktiği yok bazı adamlar ortamda gözünün içine bakar över sever öper bile bazı adamlar çekingen olur herkes farklı yani kimsey kocanla kıyaslama moralini bozma
berenmiss selinmaral38 aşkom benim bunu tek bir kişi yapabiliyor ama unuttum ismini @perimasali802_ çiçeğim biliyor söyler sana 🌷