perimasali802_ sunflower geçer şuan çok hassas olduğun için tiksiniyorsun ve ne yapsada geçmeyecek senin için çünkü bir kere tiksinmissin eşine fazla yuklenme canım Ama soğani az yesin 😂 Herşeyin fazlası zarar
lanjalee Zamansiz_ 😁😂 ay ama zor bi durum ya bi de hamile her türlü koku insana değişik geliyo zaten 🙈
lanjalee Zamansiz_ gerçekten bazı kadınlar hamileyken kocadan bi uzaklaşıyo (bende onlardan biriyim) 😅 sonradan düzeldi tabi ama hamileyken adım atsa batıyordu bana sanki
perimasali802_ lanjalee yazikmi niye yazık olsun bütün dertlerini sorunlarını biz üstelik bedenen ruhen yine biz az bile 😂
lanjalee perimasali802_ yok ya erkeklerin de yükü fazla bence , sorumluluk alanlar için söylüyorum tabi
lanjalee perimasali802_ hayat müşterektir periiii gerekirse destek oluruz deme öyle erkek düşmanı mıyız biz 😜😅
perimasali802_ lanjalee değiliz ama olalım bişey olmaz 😂 Takılıyorum ya tabikide onların yükü de ağır
ebruozym sunflower soğan yedikten sonra maydonoz ver kokuyu alıyor maydonoz üstüne birde limon gıcır gıcır olur benim eşimde bazen yer maydonoz veriyorum yanına ki ağzı çok kokmasın 😅