yesim631 xyzem bi sizin algılarınız var zaten boş yapma işine bak hade canım hade kadın orda grup seks yazmış
HurremSultan Akrepkadini yok trip atmaz o konuda bende atmam kötü oluyorum sadece psikolojik olarak zorlanıyorum. Biraz bekliyoruz sakinlestikten sonra devam ediyoruz ama o ara kötü etkilemiyorum keşke anlasa☺️
Akrepkadini HurremSultan ben daha önce trip yedim bir kereliğine tabi konuşup hallettik bir daha olmadı 😂
HurremSultan Akrepkadini erkeğin tiribi de çekilmiyor bende yemiş olabilirim eskiden dkdkdkd şuanda genelde ben atarım🤣🤣 o gönül alır ahaha artık kimin her zaman haklı olduğunu öğrendi sanırım 🤪🤪🤪🤪
ikranur329_ yesim631 soruyu anlamayan sizsiniz 😂 kesinlikle olmaz dediginiz nedir diye sorulmuş oda ona o cevabı yazmış
lgrth @yesim631 ama konu başlığı kırmızı çizginiz ne kesinlikle olmaz dediğiniz durum ne diye sorulmuş..kesinlikle anal ve grup olmaz demek istemiş arkadaş..
yesim631 lgrth anladım canım kafam biraz dalgın bu aralar oyüzden ben soruyu tam okumadan yorumları direkt okudum yanlış anlamışım
nilsu Zamansiz_ bunlar kırmızı cizgimi. Kocan o an oldu bittiye getirebilirmi getirebilir. Bunlar kırmızı çizgi olmaz. Asla kabul edemeyeceğin asla yapmayacağın şeyleri soruyor.
Zamansiz_ nilsu oldu bittige getirse bile hadi kalk benden bu kadar deyip kalkarsa evet benimki kirmizi cizgiye giriyor 🖍️🖍️🖍️
successfulwoman nilsu profilime gir yazdiklarim ortada. gizemli değilim. Sınırsız sex diyen biri .. Peridenin hakkini vermek lazim. @aykirikadin @simonedebeauvoir @Moonlight_ Aşklarimdir..beni sever ve tanirlar
cyrrr Akrepkadini merhaba 😃 benim birinci anal ikinci ise eğer ben istemiyorsam o istiyorsa yapmam haa gerçekten çok istiyorsa benim canım isteyene kadar uğraşsın 😉😅😅
Akrepkadini cyrrr Kesinlikle biraz çabalamalı çok istediğini gösterip bunun için savaşmalı hauaahahaha 🤣