brovni Evet kızlar kızım 1 yaşına basacak pasta üzeri için bir yazı düşünüyorum güzel değişik fikirlerinizi alayım
Zamansiz_ brovni ya ben pasta alip uzerine susler koymustum senin icin Instagram dan baktim cogu kisi tek isim ve mum koymuş umarim guzel fikirler cikar guzel saglikli yaslari olsun size hayirli evlat olsun🥹🌷
rabis38 brovni varlığın kutlanmaya değer en güzel şey oğluma düsünüyorum henüz 6 aylık sağlıklı mutlu yılları olsun
Sinee_ brovni ben 1 yaşımda yazı olduğunu pek görmedim ama ben pasta ğserine direkt büyük 1 şekli vardı
brovni Zamansiz_ çok teşekkür ederim ben de biraz araştırdım aslında 1 yaş için denk gelmedim nedense dediğiniz gibi hep bir yaş olarak eklemiş herkes ama bir umut buraya da sizlere sormak istedim
brovni dmltugce maşallah Rabbim yokluğunu göstermesin evlatlarımızın sağlıklı musmutlu yıllari olsun inşallah
berenmiss dmltugce işine karışmak gibi olmasın ama kızının fotoğrafını kırp bence çünkü zaman o kadar kötü ki yinede sen bilirsin bide tanıdık biri varsa burda postlarını okur 🌷
etoile dmltugce maşallah Allah bağışlasın sağlıkla huzurla büyüsün ama fotoğrafınin burda olması ne kadar doğru bilemedim. Kayıtlı kalıyor bilginiz var mı? 💐
brovni rabis38 çok teşekkür ederiz bütün çocuklarımızin inşallah sağlıklı mutlu yaşlar alması dileğiyle