rabis38 Merhaba hanımlar 6 ay oldu doğum yapalı ilk bebeğim henüz regl olmadım 1 yıla kadar normal diyorlar bekliyorum bu arada emziriyorum biraz da buna bağlıyorum
dmltugce rabis38 1 yıla kadar normal sakın süt koruyor diye düşünup korunmasız birliktelik yaşamayın bebek istemiyorsaniz 😀♥️
dadandmomy rabis38 40 ımın dolacağı gün regl oldum ondan sonrada aynı düzen devam etti hiç doğum yapmamışım gibi🙄
anneoldum rabis38 ya ben kırkım çıktığı haftası oldum aradan 15 gün geçti tekrar oldum yemin ederim tavşan gibi kanıyorum sürekli
papatyamsigibi rabis38 dogum yaptım tam 60 gün sonra regl oldum sonrasında da çok çok düzenli geldi her ay gördüm gecikmeden.
Coolness rabis38 3. Ayda olmuştum ve çok zorlanmıştım, meme reddine kadar gitti konu. Regli ile birlikte değişen hormonlar sütün tadını da etkiliyormuş. Her ay meme reddi yaşadık.
ebruozym rabis38 ben 1 ay sonra oldum ama şuanda doğum yapalı 4 ay oldu günüm geçti hamile değilim ama neden olmuyorum bilmiyorum biraz daha geçerse doktora görümcem
asilzaade rabis38 evet normal diyorlar ama yinede görünün Bi doktora ben 40ımdan sonra hemen oldum sezaryen olmuştum geç olabilirsin demişlerdi filan da eski düzende devam etti hiç değişmedi