Kizlar esimin instagram keşfet saçma sapan kiz resimleri düşüyor yani takip etmediği arama dahi yapilmamis tarzda surekli giriyorum herşeyi inceliyorum bise cikmiyo ama su keşfet aklıma takıldı neden surekli kız profilleri düşüyor olabilir
İnstagram keşfet
kkeelleebbeekk Neye çok bakarsan o çıkıyor diye biliyorum.
Mesela benim keşfetim hep abiye dolu 😅
Eşimin keşfeti motor videoları araba vb. çoğunluk olarak, ben böyle düşünüyorum tabi ☺️
kkeelleebbeekk neye çok izlersen keşfet te o çıkıyor
Bende aynsni yasadim, neye bakiyorsan o cikiyor
esmer333 ama arama kaydında ckmiyo rastgele keşfetten mi bakiyordur
kkeelleebbeekk arama kısmı çok rahat temizlenebiliyor ama keşfette çıkar denemek için şöyle yapın bir iki gün boyunca gördüğünüz bütün kadın videoları postlarını raporlayıp rahatsız edici içerik olarak işaretleyin tamamen keşfetten kalkar önüne çıkmaz bir daha ama belirli sayfaları kişileri aratıp bakmaya devam ederse tekrar geri gelir keşfete düşerler oradan tespit edersiniz bakıp bakmadığına
kkeelleebbeekk geçmişi siliyordur. Hareketler dökümü diye bir yer var orayı silmiyosa orda çıkar nelere baktığı neleri aradığı ayarlar kısmında hareketler dökümü
mavikelebekk__ evt benimkide abiye dolu😂 çünkü abiye arayışındayım,ne arıyorsan o düşüyor keşfetine
kkeelleebbeekk selam canım bende eşimle bu konuda çok kavga ediyorum ama o kendimi şöyle savunuyor , şimdi arkadaşlarım neye baksa ne beğense onla ilgili de çıkıyor keşfetti bişeyler , hatta gösterdi hep arkadaşlarının takip ettiği veya beğendiği gönderiler genelde orda gözüküyor . Bende kendininkin e baktım bende de bi reelse bakıyorum mesela arkadaşım beğenmiş veya takip ediyor o yüzden de çıkıyor olabilir
kkeelleebbeekk
İnstagram kullandığım dönemler hangi içeriklere bakıyorsam keşfettim de hep o içerikler ile doluydu. İnstagram algoritması da bu şekilde işliyor diye biliyorum.
Inanki benim keşfetim fenomenlerle dolu genelde eşimin de araba ve maç kesinlikle baktığı şeylerle alakalı
kkeelleebbeekk neye bakarsan o çıkar keşfette eşimin instada bende var mesela sürekli karşıma kurtlar vadisi dizisi reelsi düşünüyo
kkeelleebbeekk arayip siliyorlar ,sonra baktklari icin kesfete dusuyor
kkeelleebbeekk neye bakarsan o çıkar eşimin full futbol benim ise full ek gıda anne bebek sayfaları
kkeelleebbeekk bir haftadır halı bakıyorum halı çıkıyor bnım de
- Düzenlendi
kkeelleebbeekk yani keşfet senin izlediğin şeylere göre dizayn edilip senin önüne sunuluyor diye biliyorm en çok neye bakarsan o karşına çıkar misali
Benim eşimin keşfeti full futboll haberleri ile dolu çünkü sürekli onlara bakar benim keşfetimde de hep anne bebek videoları var çünkü bende hep o tarz şeylere bakarm