oglakannesi haya neredeyse 4 yıla yakındır geri çekilmeyle korunduk , yeni bıraktık bu ay kendi isteğimizle 2. Yi istiyoruz nasipse
aykirikadin perimasali802_ yapacağımızı yaptık hayatın için ettik.üç bebe iile hayat çarşamba pazarı oldu 😂😂😂
Sevde_20 seyda324 bakırlı spiral var sadece ..geri cekilme yapardık ilk çocuktan sonra da 2. Den sonra spiral şart dedik🫠🫠🫠
xyzem cyrrr bir kez üç aylık iğne oldum 100 günden fazla adet olamadım ayaklarım ellerim şişti patlayacak sandım adet söktürücü ile zar zor oldum ama oda lekeli nerdeyse bir yıl aldı bana yaramadı ben tavsiye etmiyorm tabi bünye meselesi denemek lazım
meryemcnr baskan1 yas ve cocuk sayisini sordu 32 yas 2 cocuk dedim esinin rizasi sart kan tahlilleri röntgen ve ekg cekiyolar sonuclari anesteziye gosteriyon onaylarsa geri doktora goturuyon gun icin arariz dedi numarami aldi sehir hastanesinde 1 ay içinde geldi gun
baskan1 meryemcnr hmm anladım benim yaşım erken diyorlar 30 ve üstü için yapılıyor bir de 2 çocuk ve üstü sizin bütün her şey uygun