kereminannesi elifn benim de dört gün kaldı adete ama hiç böyle kasık ağrım olmazdı akıntım olmazdı bu kadar o yüzden şüphelendim ama test yapmaya korkuyorum günüm geçerse yapacağım inşallah
elifn kereminannesi bende günümün geçmesini bekleyecem artık öncesinde test geçen gün negatif çıkmıştı şimdi yarın adet günüm birkaç gün geçerse yapacam
kereminannesi elifn göğüste hassasiyet diyor ve bulantı ikisi de yok bende ama yine de bu kadar uzun süre belim ve kasığım ağrımamıştı daha önce o yüzden beklentiye girdim. Bir de çok defa korumasız denedik bu ay. İkimizin de hakkında hayırlısı olsun.
elifn kereminannesi amin canım benim bende bulantı yok ama göğüslerde dolgunlukve şişlik var kaşık ve bel ağrımda oluyor arada sonra geçiyor kaşık ağrısı bazen idrar yolu enfeksiyonu olabilir
kereminannesi elifn ben de aynı durumdayım ya korkuyorum olacaksa da olsun diyorum bir yandan insan hevesleniyor
elifn kereminannesi hayır yapmadım negatif çıkmasından korkuyorum adetimin ilk günü adet olmadım henüz 24 üne doktora randevu aldım
kereminannesi Üç gün sonra adetim geçmiş olacak onu bekliyorum. Ben de randevu bakayım ama bu kasık ağrısı için.
elifn kereminannesi bende daha önce kaşık ağrısı için almıştım hemde adet gecikmesi olursa adetten birkaç gün sonra için vardı aldım
oglakannesi Bende aynı durumdayım adetime 3 gün var hafif kaşık ağrım batma gibi ama daha çok ve tek göğüs ucunda hassasiyet sızlama var halsizlik var bilmiyorum ama gecikmeyi bekleyeceğim bende hepimiz için hayırlısı olsun
oglakannesi kereminannesi hayır olmadım daha cuma olma günü olarak gösteriyor takvim de bekliyorum bakalım kadıklarımda ara ara batma oluyor sadece