Sutlucikolati aredhel Seni seviyorum değil de seviyorum lan seni falan diyorum yanaklarını mıncırırken 🤣🤣 o da genelde çok seviyorum seni der 🤣
Etipetito aredhel her zaman söylüyoruz desem yalan olur birnirimizi seviyoruz ama çok söyleyemeyiz bilmiyorum böyle alışmışız 😄ama davranış olarak birnirimizi sevdiğimizi belli ederiz sık sık 😄
TombulHatun aredhel sevildiğimizi duymak çok önemli ama benim önceliğim sevildiğimi duymaktan çok hissetmek şok şükür duyuyorm da hissediyorum da ama her gün de seni seviyorum demeyiz yani kocam ya çok seviyorm ❤️😂
MelissaP Etipetito Bence zaten her gün birbirinize seni seviyorum deyin demek istememiştir o çok saçma olur. uzun süren evliliklerde duygusal ve fiziksel olarak sevildiğinin ve değer gördüğünün ilişkiyi canlı tutabileceğini düşünüp yazmıstır diye düsünüyorum ☺️
Akrepkadini çok güzel konu olmuş kızlar gerçekten bu konu çok önemli ilişkiyi diri tutmak için insan sevdiğini söylemeli ve sevildiğini bilmeli ❤️
perimasali802_ aredhel sözden çok göstermekten yanayım çünkü söz havada kalır önemli olan bunu göstermek öyle vıcık vıcık liseliler gibi sürekli söylenmemeli yeri ve dozunda herşey güzeldir ♥️
Tugceeeak aredhel bugünlerde farkettim ki önceden eşim hergün söylerdi , ama sonra farkettim ki söylememeye başladı çünkü beni aldattı ondan sonra hiç bişey eskisi gibi olmadı zaten hergün söyleyen adam yapıyorsa demekki bi önemi yok 😂
sinyorina aredhel neredeyse her gün uyumadan önce sarılıp seni seviyorum diyip öyle iyi geceler diyoruz birbirimize 🥰 şükür ❤
HurremSultan aredhel ya biz söylüyoruz sık sık ama genelde ben tetikleyici olurum eşim o şekilde konuşur. Geçenlerde uzuuuuuuuunnn bir zaman sonra gece bana sürekli ne kadar sevdiğini anlattı utanmasam agliycaktim😂🤍