zuku perimasali802_ ikilemde kaldım😂 Bu arada kuzenimi hatırlatın oda eşimi para yetiştiremiyorum tek çözüm kanımı satmak diyordu çok gülüyordum…
perimasali802_ Eskobar böbrekte ver sen Allah’ını seversen 😂 Yazik bobreksiz ay pardon kalpsiz yasayamaz 😂😂😂
MinikKelebek perimasali802_ sokak roportajında kadınlar vermem demiş illa haklı sebepleri vardır skdjs ama ben verirdim sanırım
tazeann perimasali802_ babası var kardeşleri var dedesi var annaannesi var babaannesi var varda var seçenek çok 😂
perimasali802_ Etipetito vernezsen yazık olur 😂 Ama adam kadini aldatmış galiba o yüzden istemiş geri
Etipetito perimasali802_ evet o yüzden di sanırım 🤣 Tabiki de veririm canım kocam o benim her şeyim♥️🧿
meryemcnr perimasali802_ orasi oyle tabi ama valla okadar yaptigindan sonra bide kiymet bilmeyene ne organimi verecem ya Allah’ım büyük büyük konusmuyorum da ölse sadece köyüne götürür gomerim sonrada birdaha gitmem bile okadar soguttu kendinden
perimasali802_ Etipetito mutluluğunuz daim olsun canım benim 💕 Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin
perimasali802_ Etipetito seninle kusulmez valla 😂 Allah enişteye yardımcı olsun seni asla ama asla uzmemeli yazık olur ne olur nolmaz 🤣