Elmasekeri Akrepkadini koz o heyecanla zaten sert olur bence Ben sert sex kadınıyım sert sex bir kültürdür sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez 😂😂😂😂😂
aredhel abasiyanik evet kumsalda çok güzel olur aslında ama kum kaçar diye düşünmekten odaklanamam 😂😂😂 balkon çok iyiiii
dmltugce aredhel Denizde yaptik , arabada yaptık bizim için şuan bı arzu olarak pek birşey kalmamış çoğu şeyi denedik 🙈
aredhel dmltugce o zaman ara ara kaçamaklar yapmak güzel olur sıradanlıktan çıkar ve ilişkiyi heyecanlandırır 🙈
dmltugce aredhel kaçamak yapıyoruz bize anında geliyorlar şey oluyoruz mesela eşim işten gelmiş ertesi güne izinli hadi kalk gidiyrouz çocukları annene bırakalim diyip bir anda yola cikiyoruz bir plan program yok aniden gelişiyor 😂
aredhel dmltugce benim gercekten en sevdiğim şey spontane gelişen durumlar 😂 sizde eşinizden yana bu yönden çok şanslısınızzz
dmltugce aredhel öyle tabi ama işte karın kışın ortasında hadi kalk gidiyoruz deyince nereye diyorum yani soğuk hava cikmayalim falan diyince de kiziyo hemen 🤭