lgrth @asyarana pembe kahve mor siyaha yakın kırmızı hariç her renkte iki üç gün süren lekelenmeler oldu..bilemiyorum olabilir de olmayabilir de test yapmadan bilemezsin 🙂
Sutlucikolati Cicekliperde bunlar tuhaf aşkım 🤣 hicbir sey anlamadim yani ben hadi kadın istiyor gunlerdir hamile miyim? Diye post acıyor bi test yapmiyor.. kocasi cocuk istemiyor korunmuyor hadi korunurken Kaçak oldu diyelim neden ertesi gün hapı almıyor
asyarana Canım çok turşu çekiyor eşim dün bı kavanoz aldı hepsini bitirdim suyuyla beraber şeffaf değil beyaz akıntım var
Zamansiz_ asyarana canim benim bu sorunun tek bi cevabi var ya test yada kan vericeksin belli olucak psikolojikte olabilir kadinlarin hormonu farkli beynin hamileligi kodladiysa henuz cok cok erken hamile olsan bile henuz böyle seyler aseremezsin ki beynin seni yönlendiriyor gibi test yap ve kurtul
Zamansiz_ Etipetito 🤔🤔 gercekten kacmaca 🥲 kizimda test almistim bi kac saat sonra ypip hemen aa tek cizgi diyip kacmistim banyodan halbuki vucudum diyor sen hamilesin yarim saat sonra gittim gercekle yuzlestim🦦 16 aylik olucak 🥲😂
gizo00 asyarana yapmadın mı test ayrıca yaşın küçük yaa çocuk çok büyük sorumluluk çok farklı bişey pişman olursun
asyarana gizo00 yok evimiz köyde olduğu için imkan yok eşimde işinden dolayı gidemiyor merkeze inşallah pazartesi
asyarana Ama bu ay Mesela 8 i adet günümdu iki gün önce akıntımda kırmızımsı pembemsi leke gördüm kesildi iki gün sonra gene kırmızımsı pembemsi leke gördüm akıntımda o gün bu gündür bişi yok bilmiyorum ki var mıdır acaba