perimasali802_ cyrrr o zaman al karşına konuş canim böyle düşünerek kendini yipratirsin Yada küçük bir sürpriz yap keyfiniz yerine de gelir hem
cyrrr perimasali802_ kız eve beraber girip beraber çıkıyoruz sürpriz yapcam da bir müsait de olamıyorum ki hoş aklımda bişey de yok artık gecelik falan kurtarmıyor o faslı da geçtik ayyy içim şişiyor napıcam benn ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
successfulwoman cyrrr beyefendi sevgililik döneminde doruğa ulaşmiş.. Kesinlikle farklilik istiyordur
cyrrr successfulwoman valla sırf bu yüzden pişman oldum gibi ya keşke sevgilik döneminde biraz ağırdan alsaydım şimdi herşeyi yaşadığımız için farklı şeyler aklıma gelmiyor kâl geldi bana ya ben böyle değildim aşkooooo😫
melksj cyrrr bence bunu çıkar aklından eğer bu düşüncede takılı kalırsan yerinde sekersin aklında hep bu düşünce olduğundan bişeyden zevkte alamazsın. Yeniden alevlendirmek için en çok sen çabalayacağından bi kaç zaman yorulabilirsin ama durma
cyrrr perimasali802_ kız onu bende dedim de bu ay ödemelerden dolayı erteleyelim dedi bana kalsa anında bungalov a gideceğim 😙
cyrrr perimasali802_ aaaa bak bu aklıma gelmedi ya 😂😂💪🏻 anında sipariş vereceğim 😂tabi ikna olur mu acaba oda düşündürüyor 🥲
cyrrr perimasali802_ 🤔🤔🤔 kız alırım bide bu nedir ne gerek var buna der beni o an deli eder diye korkmadım değil şuan 🤣🤣
perimasali802_ cyrrr eşini en iyi tanıyan sensin canim Zaten sürprizi orda yani söylesen sürpriz olmaz o anin ateşinden bişey de demez ya
cyrrr perimasali802_ haklısın aslında ya ben istiyorsam yaparım beğenir beğenmez ister istemez onun isteyeceği zamanda benim başım ağrır valla acımam kudursun 😌
cyrrr perimasali802_ kuzum eşimi biliyorum da işte ne bileyim şu 3 hafta baya etkiledi sanırım beni ya bişey yapasım geliyor sonra bir anda vazgeçiyorum 😕