Geçen komsumdaydim faturasının kabarık geldiğini ve artık elde yıkadığını söyledi bana ondan nerdeyse 100 150 tl fazla geliyo ama benim çocuklarım küçük çamaşır makinem nerdeyse hergun çalışıyor çok mu fark ederki elde yıkamak öyle de su cok gidiyo bence cokta fark etmiyodur yaa siz ne düşünüyorsunuz 🙄
Kızlar bulaşığı elinde yıkayan var mı??
Kesinlikle makinede yıkayın çok su israfı oluyor
Sevde_20 elimle de yikarim makinada ama çok su israfı oluyor canim hem zaten çocuklar da var sürekli tezgah basindada olmazsin
lanjalee bende öyle makinede yıkanmayan herşey benim için kullanışsızdjr
perimasali802_ evet ya elde yıkamak arada bi olabilir ama sürekli olmuyo bide kış geldi sıcak suyu akıtsan o da doğal gazdan geliyo makine daha mantıklı geliyor bu bakımdan
Sevde_20 makinaya bıçak atmam plastik atmam tahta kaşıkları da atmam. Tencere leri de ovmak gerekiyor. Bu durumda elde yıkanıyor bazı şeyler 😇
normaldiilbeybiii aldığım her eşyanın ilk dikkat ettiğim özelliği ‘bunu en kolay nasıl temizlerim?’ 😜😂
Sevde_20 elde yıkıyorum ama mecbuyetten çünkü DAİREM yeni olmasına rağmen bulaşık makinası yeri yok ne saçma
Sevde_20 İkisini de denemiş biri olarak elde yıkamanın makinede yıkamaktan daha masraflı olduğunu farkettim. Hem el gücü hem su faturası. Üstelik susuzluk ile imtihan olacağımız gelecek çağ açısından büyük su israfı.
Makineyle yıkamak günde bir defa çalışan makine için su faturası kadar kabarık bir elektrik faturasına sebep olmuyor.
zarifhanim teşekkür kuzum haklısın
Tabikide makinede elde daha cok su israfı oluyor hem kendine yazık hem bütçene
Sevde_20 bence elde daha çok su harcanıyor doldur at makinaya yıkasin