• Muhabbet
  • Kızlar bulaşığı elinde yıkayan var mı??

Geçen komsumdaydim faturasının kabarık geldiğini ve artık elde yıkadığını söyledi bana ondan nerdeyse 100 150 tl fazla geliyo ama benim çocuklarım küçük çamaşır makinem nerdeyse hergun çalışıyor çok mu fark ederki elde yıkamak öyle de su cok gidiyo bence cokta fark etmiyodur yaa siz ne düşünüyorsunuz 🙄

Bulaşığı nasıl yakıyorsunuz ??

Tabiki makine elime yazık 💅
Tabiki elde hem böyle daha pratik ve ekonomik 😉

MelissaP katıyorum bende komsumda hep yarı köpük kaldığını gördüm su gitmesin diye aceleyle geciriyo cidden cok.su cok deterjan gidiyo.

lanjalee evet ya herseyi makineyebatınca kalan bi iki sey bile göze batıyo

Sevde_20 valla ne çamaşır ne de bulaşık durmuyor elektirik 350 gelmiş şu 232 gelmiş gerçekten ellerime yazık yani hem zamandan tasarruf ediyorum

Sevde_20 elde yıkıyorum ama mecbuyetten çünkü DAİREM yeni olmasına rağmen bulaşık makinası yeri yok ne saçma

Sevde_20 İkisini de denemiş biri olarak elde yıkamanın makinede yıkamaktan daha masraflı olduğunu farkettim. Hem el gücü hem su faturası. Üstelik susuzluk ile imtihan olacağımız gelecek çağ açısından büyük su israfı.
        Makineyle yıkamak günde bir defa çalışan makine için su faturası kadar kabarık bir elektrik faturasına sebep olmuyor.

lanjalee bende sevmiyorum ya çamaşır katlamayaı da sevmiyorum sil süpür okey ama bulaşık çamaşır 🤯🤯

Tabikide makinede elde daha cok su israfı oluyor hem kendine yazık hem bütçene