elisaa48 Zamansiz_ aynen biliyorum eşim sana yardımcı olacam diyor ama yapısını bildiğim için inanmıyorum ben kendimi kızımı düşünmek zorundayım hatta bazen tek çocukla kalmayı düşünüyorum
elisaa48 Zamansiz_ vala sürekli söylüyorum tamam diyor seviyor alıyor kucağına 5 dakka sonra salıveriyor yani sadece seviyor ilgisi bu
Zamansiz_ elisaa48 acaba gecmislemi alakali ki belki asamadigi sorunlarini bu sekilde yansitiyor belki onun sevgi anlayisi 2 sarilma bi pispis🤔
elisaa48 Zamansiz_ vala öyle biliyor musun 😂 bana diyor sarıl bana tenin tenime değsin öp beni sevgiye ihtiyac aslında bi sıkıntısı olduğunda kendini fikfik ile rahatlatıyor duygusunu öyle gösteriyor bunu anlamışım ama böyle de olmaz ki 😭😂
Zamansiz_ elisaa48 hic olmaz hemde o bi sekilde oyle rahatliyormus peki sen nolucaksin tamam evliligin cogu cinsel iliski uzerine olabilir bilir ama sirt sirta olmakta batmaktan kurtarir
elisaa48 Bubenimoykumm hayır inan eşim hariç diğer aile üyeleri birbirileri ile öyle sohbeti var ki öyle samimiler ki şakalar gülmeler havada uçuyor eşim kendi halinde sesi sohbeti şakası hiç bir şeyi yok
Zamansiz_ Bubenimoykumm kesinlikle ama bi zamandan sonrada kendi ailesine farkli yaklasmak zorunda ya