Selam kızlar şimdi benim kayınailem hala bende kalıyor henüz evlerine geçmediler doğal gazdan dolayı ne zmn açacaklari belli değil ama öncesinde doğal gaz abone başvuru yapmaları lazım akşam kayinbabam eşime sordu başvuruyu yap falan neden kulak ardı veriyorsun konuşmuyorsun eve girmemiz lazım işte senden ses çıkmıyor ne olacak nasıl olacak falan filan işte ben yoktum odada çıktıktan sonra kayinbabam başladı eşimi azarlamaya ne bi sohbetin var ne bişey söylüyorsun ev olsun iş olsun bilmem ne falan benim zoruma gitti zoruma giden hem eşimin böyle olması hem kayinbabamin eşimi azarlamasi eşim de işte para yok diye yapmıyorum parayla oluyor başvuru falan kayinbabam da diyor madem öyle söylesene para yok diye yapamıyorum diye şimdi benim eşim herşeyi kendi üstüne almış kendi üstüne almış derken herşeyle kenidisi ilgileniyor bende diyorum ki bak öyle yapma kaynım var ona ver böyle şeyleri onun evi o napıyorsa yapsın sen ev aldın tamam geri kalanına karışma kardeşin yapsın serbest bırakmışsın umrunda değil hiç bir şey yer gezer giyer onun üstüne at bazı şeyleri dedim pişman olacaksın dedim bak daha baban sana çok laf eder adamın umurunda değil taş gibi yemin ederim insanı çıldırtıyor kayinbabamin da suçu yok yani gerçekten çok sessiz sohbeti yok öyle duruyor aramızda