Akrepkadini ben eşimin eskimiş yırtılmış iç çamaşırlarını o anlamadan çöpe atıyorum (erkekler yırtık donlarına çok bağlı) 😅😅😅😅
asilzaade MelissaP hiç bişe gizleyemiyorum pat diye söylüyorum 😄😄 Birgün zor dayanırım 2ci günü söylerim söylemesem bile kıvranışımdan anlar hadi dökül der🤭 oda öyle ama söylemese diğer günü dökülür
dmltugce asilzaade valla bıraktım sanıyor bir kac içiyorum dedim ama inanmadı bende artık ne zaman yakalarsa i zaman hesaplasiriz diye saldım 😂
mca Düğüne günler kala nişan yüzüğümü sattım ailem dahil herkes kaybolmuş sanıyor evlendikten sonra da küpemi sattım ama eşim hâlâ farketmedi tabi mecbur kaldım eksiklerimi aldım yüzüğüm için tabiki çok üzgünüm 🤷
Akrepkadini kalpkirintilari ahahaha al işte ya git yenisini al ne olacak garip bir bağ kuruyorlar donlarıyla 😂😂
asilzaade dmltugce helal olsun bu kadar sene yakalanmadın ben saklayamıyorum çok kızıyor bana ama ben sık sık içiyorum o yüzden yanında oturup içiyorum napayım
Sevde_20 MelissaP sigara içmek ara sıra da olsa seviyorum o nefret eder ben tiryakisiyum dertliyim yakarım iyiyim yakarim her türlü ama bırakabilenlerdenim yani bağımlı değilim 😗🤪😜
Sevde_20 perimasali802_ sana kqtılıyorum 10/10 hareket kendi annesini arayacak olsan hemen verirdi öyle başa öyle traş onlarda lafını bilsinde konussun bazen cok.agir konusuyolar
perimasali802_ Sevde_20 öyle ama gerçekten, çok bozuldum ya ben ver dedim arayım bir halini sorayim yok dedi bnde öylemi dedim öyle dedi olan oldu zatn 🥲
Sevde_20 perimasali802_ evet terazilerde R yok genelde korku da yok valla cok cesur teraziler ya ayrılık vs konularında da hic yani korkusu yok sakınmıyo kendine güveni tam güzel bi burç ben kovayım ama boğa olmak isterdim nedense boğa kadınları bana çok çekici ve akıllı geliyo ve istediğini almasını bilen… kendi burcumuda seviyorum fakat zaaflarım varrrrr