Bubenimoykumm MelissaP bizim ilişkimizin temeli şeffaflık ilkesine dayanır asla yalan söyleyemem bişey saklayamam gizli iş yapamam/yapmam.🥰
ebruozym MelissaP eşimden gizli para biriktirirdim ay sonunda kurçula inince verirdim evin ihtiyacını alırdık ve kıyafet almayı sevmiyor mecbur kalmadıkça şuan ona birsürü kıyafet aldım haberi yok olunca ne tepki vericek hiçbi fikrim yok
MelissaP ebruozym hahhaha çok güzel bir şey yapmışsın bence. Kıyafet de bir ihtiyac ve her geçen gün fiyatlar ucuyor
normaldiilbeybiii MelissaP bende son zamanlarda kenara köşeye para atıyorum başka bir şeyim yok hatta öğrendiğim her şeyi anlatırım 😅
zuku MelissaP Hiç beceremem unutkanım bir anda ağzımdan kaçar bu yüzden ne sakladığım ne bilmediği bir şey vardır. Kafam rahat😝
baileys zuku bende böyleyim sonradan yalan söylediğimi unutup yeni yalan söyleyip ortalığı karıştırmaktansa ya söylemiyorum yada doğrusunu anlatıyorum 🤣
baileys perimasali802_ dalga geçti seninle diye telefon kırılır mı 🙄 ev içinde ruh halinle ile ilgili bişeylerin sorgulanması gerekir herkes gülmüş ama bana komik gelmedi 🤦♀️
perimasali802_ baileys telefon kırıldı hava atıyordu bna ver işte annemi arayacam dedim Yok banane kırmasaydin gibi tarz cümleler kurdu bnde sinir oldum kirdim bnce gayet te komik 😅
Sevde_20 perimasali802_ sana kqtılıyorum 10/10 hareket kendi annesini arayacak olsan hemen verirdi öyle başa öyle traş onlarda lafını bilsinde konussun bazen cok.agir konusuyolar
biraztakilcam MelissaP eşim hesap hareketlerine asla bakmaz kendime sürekli para gönderiyorum hala farketmedi söylemeyi de düşünmüyorum 😂