Hadi oyun oynayalım 🤣 kızlar eşinizden sakladığınız sırlar neler hiç söylemediğiniz 😅 komik anıları olan var mı az gülelim
Eşinize söylemediğiniz en büyük sır ne?
MelissaP gizli birikim yapıyorum😅
yavuzzzzzz bence en masum sır 😅
MelissaP telefonum kırıldı ,bir süre telefonsuz kaldim o sırada çok dalga geçti benimle
Bnde onun telefonunu kırdım tabi bilmiyor kırdığımi masanın üzerine bırakmışti bnde onu kırıp yere bıraktım 🤣🤣🤣
MelissaP lazer için olan parayı fazla söylüyorum 😂 babama airfryer aldirmistik onlarda kullanınca hoşuma gitmedi benimkini geri verin parasını da oğlumun hesabına atın eşime soylemeyin dedim 😂 bir de pazar için verdiği para artarsa geri vermiyorum internet alisverisinde tutarı biraz daha yüksek söylüyorum 😂
ya ben asla bir şey saklayamıyorum yalan söyleyemiyorum bi çenem var her şeyi ötecek maalesef 😂😂
perimasali802_ sen ne kader kötüsün ev ekonomisinin kara deliği 😂😂😂adam dalga geçti diye telefonu kırdıysan kafasını da kırabilirmişsin jzjfj
xyzem huyum değildir saklamak ama beni çok sinir etti öyle böyle değil ya
Genelde herşeyi söylerim saklamam hiçbirseyi ama artik oldu yani olan 🤣sinir etmeseydi beni 😂
Sonra noldu bir gün içinde telefonlar yapıldı al kurtuldum senden yeter artık bedua ederek sonunda telefonumda kırıldı dedi 🤣🤣🤣
perimasali802_ en azından ilahi müdahale sanıyor korkar bari senden biraz 😂😂😂 ama bunu söylemeden nasıl dayanıyorsun ben olsam elli kere ötmüştüm
xyzem korkmaz o bnden 😂
O gun söyleseydim kesin kavga çıkardı 😂
O kadar varki..burda söylesem sır olmaz..
Sır küpü olarak bilinirim çevremde..
Aile arkadaş eş sırlarıni bana anlatırlar
perimasali802_ en bombası bu oldu ya 😂 sinirden hırslanmış telefonu kırmış 😂😂😂😂
successfulwoman ama anlatman lazımmmm olmaz öyle meraklandırdın 😂